Profiel

Op vlak van organisatie ben je een zelfzekere doener die zich graag buigt over diverse taken. Je bent als een spin in het web en krijgt inzicht in alle aspecten van het festival: het ondersteunen van de projectverantwoordelijke; productionele klussen en het voeren van publiciteit. Binnen het team van MoMeNT krijg je de ruimte voor eigen initiatief.


Waar je zeker van mag zijn is dat je terecht komt in een aantrekkelijke, dynamische, culturele omgeving in een team van enthousiaste medewerkers.


Organisatie

MoMeNT

Cultuur verbindt.
Cultuur verruimt ieders blik
Ontmoetingen, belevingen en verdiepingen in het brede culturele veld dagen je uit om elke dag het beste van jezelf te geven.

MoMeNT is het cultuurfestival in de eerste stad van ons land, het charmante Tongeren.
TIJD is de rode draad doorheen verschillende culturele activiteiten.
Op het programma staan tentoonstellingen, theatervoorstellingen, muziek, openluchtcinema, literaire sessies en andere activiteiten. In alle hoeken van de stad valt er iets te ontdekken, te beleven en te delen.

MoMeNT…

- staat voor verbinding, veelzijdigheid, gastvrijheid, eigenzinnigheid en innovatie en wil aanjagen en verkennen;
- wil zoveel mogelijk mensen met kunst en cultuur in aanraking laten komen;
- wil niet alleen programmeur en presentatieplek zijn maar ook verbinder en coproducent;
- wil vorm geven aan de gemeenschappelijke culturele ruimte, door creatief en autonoom de vinger aan de pols te houden via presentaties, (co)producties en inspirerende en verbindende activiteiten in intensieve samenwerking en gepaste afstemming met de relevante actoren;
- viert haar vijfde editie in 2021!

Aanbod

Een stage/werkplek in een omgeving waar weldadige, overvloedige aandacht voor kunst en kunstenaars leeft en tevens ook aandacht voor alle mensen daar omheen.
Een uitdaging om van de vijfde editie van MoMeNT een feesteditie te creëren en beleven en de mogelijkheid om een uitdaging verder te gaan.


Functieomschrijving

Heb jij een brede culturele interesse, houd je van theater, muziek, film, festivalsfeer en wil jij het festivalteam van MoMeNT komen versterken?
Voor de periode april tot september 2020 (in overleg) heeft MoMeNT plek voor iemand die binnen het team als projectmedewerker (productie/communicatie) meedraait (stage / werkervaringsplek).
Beschikbaarheid tijdens de festivalpiek van 1 tot 15 augustus 2021 heeft een voordeel, daarbuiten zijn we flexibel in de periode en frequentie.Solliciteren
Neem voor meer informatie contact met ons op via 012 800 037 of stuur een mailtje naar moment@stadtongeren.be
Reageren voor: 01/03/2021
Solliciteren
Neem voor meer informatie contact met ons op via 012 800 037 of stuur een mailtje naar moment@stadtongeren.be
Reageren voor: 01/03/2021
Categorie
Techniek en productie
Type
Stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Limburg