Profiel

Profiel(en)


 • Je hebt ervaring met gelijkaardige culturele projecten.
 • Je bent flexibel en neemt graag zelf initiatief.
 • Je respecteert deadlines.
 • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels en je hebt een goede basiskennis Frans.
 • Je hebt affiniteit met film en hedendaagse podiumkunsten.

 • Je hebt als grafisch ontwerper een doorgedreven kennis van Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, After Effects, Acrobat, Premiere Pro, enz…
 • Je hebt gevoel voor vormgeving (offline en online), typografie, fotografie en videografie.
 • Je kan jouw ontwerpen gemakkelijk omzetten naar videocontent die geschikt zijn voor sociale media en cinematrailers.
 • Je hebt kennis van productietechnieken en prepress.
 • Je denkt mee over UX/UI design.
 • Je hebt als full-stack webdeveloper een liefde voor code en een doorgedreven kennis van HTML, CSS, en JavaScript.
 • Je hebt geen moeite om tools zoals een ticketsysteem (Z-tickets, Jewel Labs) en planningssoftware (Yesplan) perfect te integreren in een website.
 • Je maakt een website die gebruiksvriendelijk is. Eenvoudige aanpassingen doorvoeren, content toevoegen/aanpassen, lay-outaanpassingen, kunnen allemaal gebeuren door onze medewerkers.

Organisatie

kunstencentrum BUDA

Kunstencentrum BUDA is…

… een arthouse cinema met een dagelijkse programmering van niet-commerciële kwaliteitsfilms in drie zalen. Naast een pak nieuwe releases, organiseren we heel wat specials en reeksen (cineMÁS, Classics Restored, cineMAATjes, Spinrag, Silvester Night, …) en ontwikkelen we programma’s voor mensen in kwetsbare posities.

… een presentatieplatform dat projecten van artiesten toont via verschillende festivals (waaronder het internationale NEXT festival) en ontmoeting en uitwisseling creëert tussen verschillende praktijken en onderzoeksgebieden voor een mix van professionelen, liefhebbers en diverse publieken.

… een bruisende werkplek (één van de grootste in Vlaanderen) voor binnen- en buitenlandse kunstenaars en makers, verbonden met zowel een lokaal als internationaal netwerk, klaar om te experimenteren en zichzelf te transformeren volgens de behoeften van de artiesten en met aandacht voor fair practices. We willen de beste voorwaarden scheppen voor het ontstaan van nieuwe vormen en het delen van gevoelige en kritische kennis binnen de kunsten én in samenwerking met andere sectoren.

Aanbod

Uitdagende job, met veel vrijheid en ruimte voor creativiteit. Als vaste BUDA-ontwerper bepaal je mee onze visuele identiteit.

Functieomschrijving

Kunstencentrum BUDA zoekt…


Een grafisch team met de nodige ervaring in het creëren en toepassen van een visuele identiteit voor drukwerk en digitale media, dat de diverse werking van BUDA kan vormgeven binnen een herkenbare stijl. Een team dat betrokken is bij onze werking, onze visie en missie begrijpt, meedenkt, en ontwerpt in functie van onze verschillende doelpublieken.


Als grafisch ontwerper ben je verantwoordelijk voor de opmaak van BUDA’s nieuwe visuele identiteit. Je ontwerpt een nieuw logo en bepaalt mee de look & feel van een nieuwe website en digitale nieuwsbrief. Je geeft vorm aan o.a. een maandelijks filmprogramma, festivalkranten, affiches, flyers, advertenties, … Je maakt een stijlgids voor het gebruik van lettertype, kleurenpalet en alles wat typerend is aan de huisstijl, zodat wij dit zelf kunnen toepassen.


Als webdesigner/-programmeur ben je verantwoordelijk voor het opzetten, uitbouwen en onderhouden van een nieuwe dynamische en responsieve website. Je denkt mee na over de noden van onze meertalige website en implementeert die op een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke manier voor onze bezoekers.

Solliciteren

Uitdagende job, met veel vrijheid en ruimte voor creativiteit. Als vaste BUDA-ontwerper bepaal je mee onze visuele identiteit.

Reageren voor: 01/11/2020
Solliciteren

Uitdagende job, met veel vrijheid en ruimte voor creativiteit. Als vaste BUDA-ontwerper bepaal je mee onze visuele identiteit.

Reageren voor: 01/11/2020
Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Freelance
Regio
West-Vlaanderen