Profiel

- Je hebt een diploma secundair onderwijs.
- Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.
- Je woont niet te ver van de campus, gezien je 2 keer per dag moet verplaatsen naar het werk.
- Je bent op zoek naar een gevarieerd takenpakket en bent bereid om flexibel te zijn met de werkuren. Je vertoeft graag in een kunstige werkomgeving.
- Je helpt graag mensen en biedt spontaan je hulp aan. Anderen typeren jou als een vriendelijk persoon.
- Je staat graag in contact met mensen en kan vlot praten.
- Je bent gekend als een manusje-van-alles: problemen oplossen en mensen verder helpen geven je energie. Je kan alleen je mannetje staan maar zoekt hulp als iets vast loopt.
- Je vindt het fijn om verzorgd werk af te leveren.
- Je maakt graag mee deel uit van een groter geheel. Je bent een ambassadeur voor de onderwijsgroep Sint Lucas Antwerpen en straalt dit ook uit. Je kan vertrouwelijk omgaan met informatie.

Organisatie

Sint Lucas Antwerpen - Karel de Grote Hogeschool

Aanbod

- Een voltijdse opdracht (100%) als contractuele arbeider.
- Je start op 1 oktober 2019 met een contract van 1 jaar, verlengbaar na positieve evaluatie.
- Een loon naar gelang je nuttige ervaring: cat. 2, startloon vanaf € 11,7431 (zonder ervaring).
- Volledige terugbetaling van woon-werkverkeer met openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding van 0,23 euro/km.
- Je krijgt een gsm en laptop van de hogeschool ter beschikking.
- Een dynamische omgeving met een aangename werksfeer.
- KdG gelooft in de passie en het talent van haar medewerkers en streeft daarbij naar gelijke kansen. Met respect voor diversiteit en een goed evenwicht tussen mannen en vrouwen, verschillende leeftijden en culturele achtergrond. Daarom nodigen we iedereen uit om zich kandidaat te stellen voor deze vacature.

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor de bewaking en de toegankelijkheid (openen en sluiten) van campus Sint Lucas Antwerpen op alle weekdagen en soms ook op zaterdag en zondag.
- Je staat in voor de algemene bewaking van het gebouw, houdt toezicht op de goede werking van de technische installaties en controleert de veiligheidssystemen van het gebouw. Je informeert de betrokken diensten over optredende problemen, klachten, afwijkingen en beschadigingen.
- Je houdt toezicht op het gebruik van de campus inzake toegang, orde en netheid, naleven van de leefregels.
- Je voert algemene facilitaire taken uit: vuilcontainers buiten en binnen zetten, wegzetten van leveringen, klaarzetten of verplaatsen van meubilair voor specifieke activiteiten, planten water geven, onderhoud van de lerarenkamer, periodieke poets van de buitenruimtes, opvolging van de kuis, up to date houden van inrichting van de lokalen, updaten van affichewanden, …
- Je ondersteunt de eventplanner of andere collega’s bij de praktische organisatie van specifieke activiteiten van Sint Lucas Antwerpen (Open Campusdag, lezingen, rondleidingen, tentoonstellingen, …).
- In noodgevallen doe je de nodige (technische) interventies om de beveiliging en/of technische werking van het gebouw zo snel mogelijk terug te brengen tot een basisniveau.
- Concreet werkrooster:
- Je voltijdse opdracht is ingepland van maandag tot en met vrijdag, tussen 8u en 21u30, aangevuld met occasioneel weekendwerk. Tijdens de meeste weekdagen verricht je normaliter geen activiteiten tussen 9u15 tot 14u30.
- Op weekavonden tussen 16u30 en 21u ben je het centraal aanspreekpunt van de gebruikers van het gebouw, voor o.a. basisdienstverlening m.b.t. de (technische) installaties in klaslokalen, ontvangst van leveringen en post, EHBO.
- Je werkt een aantal zaterdagen voor events op de hogeschool. Je bent bereid je vakantiedagen bij voorkeur op te nemen tijdens de studentluwe periodes en schoolvakanties.
- Je bent werkzaam op campus Sint Lucas Antwerpen, thuisbasis voor studenten van de opleidingen beeldende kunst en fotografie. Meer info lees je op: https://www.sintlucasantwerpen.be/campus-life/
- Je rapporteert aan de Facilitair Campusbeheerder en maakt deel uit van de Dienst Infrastructuur.
Categorie
Vorming en onderwijs
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen