Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
vtbKultuur vzw
vtbKultuur is een sociaal-culturele vereniging bestaande uit groepjes vrijwilligers in Vlaanderen en Brussel die deelnemers actief laten genieten van cultuur door samen een tentoonstelling of concert te bezoeken, een stadwandeling uit te werken, een filmavond te organiseren,... Als het maar naar cultuur smaakt!
Functie
Voor de 10 Brusselse afdelingen zoeken we een vrijwilliger die de overkoepelende communicatie voor zijn of haar rekening wil nemen: een nieuwsbrief de deur uitsturen, een folder maken, de facebookpagina 'vtbKultuur in Brussel' levendig houden, mee nadenken over promotiemogelijkheden,...
Profiel
Je hebt een vlotte pen, kan overweg met sociale media en bent bereid een zeer eenvoudig systeem voor het versturen van nieuwsbrieven aan te leren (Laposta). Je denkt graag na over nieuwe initiatieven om promotie te voeren voor vtbKultuur in Brussel. Je bent sociaal en niet bang van een vergadering zo nu en dan. Je kan zelfstandig werken en durft creatief te zijn.
Aanbod
Je kan dit werk van thuis uit doen, maar heb je graag wat meer sociaal contact, dan kan je deelnemen aan de activiteiten en vergaderingen van onze afdelingen. Je kiest zelf de intensiteit van je engagement. We staan je met raad en daad bij in je taak!
Solliciteren
Contactpersoon: Katrien Van Vaerenbergh
Reageren voor: 19/02/2018

via katrien.vanvaerenbergh@vtbkultuur.be of 0471 39 41 02