Profiel

 • Je bent mateloos gepassioneerd door alles wat met jongeren én communicatie te maken heeft. Je kent de leefwereld van jongeren van binnen en van buiten en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen communicatie.
 • Je schrijft vlot Nederlands op maat van verschillende doelgroepen. Je hebt een creatieve pen en speelt graag met woorden. Wat copywriting betreft, kent je genialiteit geen grenzen.
 • Je hebt een scherp oog voor beeld en een groot hart voor grafisch ontwerp. Je zit vol creatieve ideeën en kan die ook uitwerken met grafische software als Photoshop, Indesign en Premiere Pro.
 • Je bent een actieve teamspeler, maar ook zelfstandig werken en initiatief nemen gaat je af.
 • Je werkt gestructureerd, bewaart het overzicht en weet de juiste prioriteiten te stellen zonder deadlines uit het oog te verliezen. Je kan zelfstandig opdrachten uitvoeren en durft daarbij verantwoordelijkheid te nemen.
 • Occasioneel avond-, en weekendwerk schrikt je niet af. In ruil daarvoor verwachten we natuurlijk niet dat je elke ochtend al vroeg mee koffie staat te slurpen.
 • Je hebt enkele jaren ervaring met (online) communicatie.

Organisatie

Kavka

Kavka is een jongerencentrum met twee locaties in Antwerpen dat, zolang er geen pandemie woedt, 80.000 bezoekers per jaar ontvangt op meer dan tweehonderd events, tientallen workshops, expo’s en andere projecten voor en door jongeren. De medewerkers van Kavka geven al die actie een plek en ondersteunen de jongeren bij het realiseren van hun ideeën, events en ondernemingen. Kavka is daardoor een dynamische collectie van bottom-up initiatieven waarbij we de deur openhouden voor eigenzinnige probeersels. Als content creator til je de communicatiekanalen van Kavka naar een volgend niveau en zorg je ervoor dat jongeren hun weg vinden naar het centrum.

Wij hechten veel belang aan gelijke kansen en diversiteit op de werkvloer en selecteren enkel op basis van kwaliteiten en talenten. Heb je een (arbeids-)beperking? Dan kunnen we zorgen voor redelijke aanpassingen aan de selectie zodat je handicap je deelname niet verhindert.

Aanbod

Een vervangingscontract van 11 maanden en van voltijdse duur, verloning naar functie volgens PC 329.01, een gsm-abonnement, hospitalisatieverzekering en na zes maanden dienst maaltijdcheques.


Ook niet onbelangrijk: een boeiende job op een leuke werkplek in Antwerpen én een bende fijne collega’s die er samen met jou loeihard voor wil gaan, zeker na anderhalf jaar binnen te zitten.

Functieomschrijving

 • Je bent verantwoordelijk voor de communicatie van de algemene werking en de verschillende projecten van Kavka naar de buitenwereld, zowel online als offline. Je onderzoekt en selecteert de juiste communicatiekanalen op maat van de doelgroep en boodschap.
 • Je tilt de communicatiekanalen van Kavka naar een volgend niveau en bent niet bang van een (verantwoord) experiment. Je weet wat jongeren interessant vinden, waar ze informatie zoeken, wat ze willen zien en lezen. Jij speelt daar handig op in om de boodschappen van Kavka op het ideale moment in de perfecte vorm op de juiste plek te krijgen.
 • Je bedenkt sterke en vernieuwende social mediaconcepten en -campagnes.
 • Je creëert graag content en gebruikt daarvoor je grafische skills, swingende pen en hebt die extra touch om verhalen en ideeën om te zetten in creatieve (visuele) output.
 • Je stuurt een vrijwilligersteam aan dat werkt rond communicatie. Je kan ze enthousiasmeren om samen met jou content te maken op maat van de communicatiekanalen van Kavka. Voor dat team ben je een echte coach.
 • Je beseft waarom een communicatiestrategie belangrijk is, kan die opvolgen en bijschaven waar nodig. Je weet ook hoe je succesvolle communicatiecampagnes opzet.
 • Je weet hoe een eigentijdse website eruitziet die jongeren aanspreekt en vindt je weg om die up-to-date te houden. Je kan overweg met een CMS.
 • Je voelt je als een vis in het water in de digitale wereld, maar print is je niet volledig vreemd. Je weet waar drukwerk aan moet voldoen om tijdig op de juiste plek te belanden.
 • Je zorgt ervoor dat de interne communicatie en de communicatie naar stakeholders vlot loopt.
 • Je beheert het communicatiebudget.

Categorie
Marketing & communicatie
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen