Voltijds Vast


Organisatie
Vlaams-Nederlands Huis deBuren
Leopoldstraat 6
1000 Brussel
Functie
Het Vlaams-Nederlands Huis deBuren bevordert de culturele en maatschappelijke samenwerking en uitwisseling tussen Vlaanderen en Nederland door te presenteren, te produceren, te inspireren en te verbinden.
Als huis van cultuur en debat bieden wij een uitgebreid programma aan met jaarlijks 150 publieksactiviteiten en diverse culturele projecten. deBuren bestrijkt vele genres en is actief in het eigen huis te Brussel, in de rest van Vlaanderen, in Nederland en in derde landen.

Vanaf half augustus is er een vacature voor een communicatieverantwoordelijke.
Profiel
Wat verwachten we van jou?
Je bouwt verder de communicatiestrategie uit en bent vervolgens ook, samen met je collega, verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Je overziet in team alle communicatietaken binnen deBuren, zoals huisstijl, website, teksten, flyers, affiches, mailings, nieuwsbrieven en sociale media.
Je bent begeesterd door communicatie. Je koos dan ook een studierichting die je de juiste basis gaf voor deze functie en combineert de kennis die je opdeed met minstens 3 jaar relevante ervaring. Zo niet, dan heb je minstens 5 jaar relevante ervaring uitgebouwd in de functie waarvoor je solliciteert. Hieronder verstaan we redactionele expertise, ervaring met digitale communicatie, inzicht in perswerking, kennis van marketingtechnieken en andere communicatievaardigheden. Je hebt ervaring met (strategische) communicatie, bij voorkeur in een maatschappelijk relevante of culturele context en kunt op basis van adequate analyses de communicatiestrategie invullen en bijsturen. Je hebt een vlotte pen, spreekt en schrijft onberispelijk Nederlands en communiceert goed in het Engels.
Je rapporteert aan de algemeen directeur en werkt nauw samen met je communicatiecollega en het programmateam van deBuren. Je bent gemotiveerd, creatief, flexibel (zowel naar taakopdracht als werkuren) en respecteert deadlines. Je denkt in oplossingen en bent positief ingesteld.
Aanbod
Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een aantrekkelijke job in een omgeving die doordrongen is van alles wat met cultuur in Vlaanderen en Nederland te maken heeft. Ons team is dynamisch, gemotiveerd, open en nieuwsgierig, met een vinger aan de pols voor elk maatschappelijk relevant onderwerp. Wij houden van overleg en samenwerken maar nemen ook individueel onze volle verantwoordelijkheid op.
Je voltijds contract van onbepaalde duur gaat gepaard met een competitief salaris (gebaseerd op de loonschalen uit de culturele sector, categorie B1c van onze CAO 329.01) waarbij we rekening houden met je ervaring. Daarnaast vergoeden we woon-werkverkeer binnen Belgiƫ en bieden we maaltijdcheques, een groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering aan.
Het Vlaams-Nederlands Huis deBuren is gelegen in hartje Brussel, op 5 minuten stappen van het Centraal Station.

deBuren is een open huis. Wij weerspiegelen graag de diverse en veranderende maatschappij waarin we leven . Daarom moedigen we kandidaten met een diverse culturele achtergrond en oudere kandidaten aan om te solliciteren.
Solliciteren
Contactpersoon: Jenny Quermia
Reageren voor: 13/05/2018

Weet je graag meer? Contacteer dan zakelijk leider Jenny Quermia via jenny@deburen.eu. Neem zeker ook een kijkje op onze website www.deburen.eu Of solliciteer je meteen? Bezorg uiterlijk op 13 mei een vlot geschreven motivatiebrief en je cv aan Jenny Quermia via jenny@deburen.eu Op basis van de ingezonden dossiers wordt een deel van de kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De preferentiƫle aanvangsdatum van de job is maandag 13 augustus 2018.