Profiel

 • Je hebt een hart voor muziek, gelooft in het belang van een bloeiende muziekscene en wil daarvoor samen met ons door het vuur gaan.
 • Je bent een flexibele teamspeler met goesting om zich te smijten. Het halen van mooie resultaten samen met de rest van de ploeg is daarbij belangrijker dan om 17u thuis te zijn.
 • Je hebt een scherp oog voor beeld en graphic design, zit boordevol creatieve ideeën en kan die ook uitwerken met grafische software als Photoshop, InDesign en Premiere Pro.
 • Je hebt een creatieve pen en speelt met woorden. Wat copywriting betreft, kent je genialiteit geen grenzen.
 • Je hebt kaas gegeten van digitale communicatie. Sociale media en multimedia hebben geen geheimen voor jou, en je volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Je kan overweg met een website CMS en mailing software.
 • Je werkt gestructureerd, bewaart het overzicht en weet de juiste prioriteiten te stellen zonder deadlines uit het oog te verliezen. Je kan zelfstandig opdrachten uitvoeren van A tot Z en durft daarbij verantwoordelijkheid te nemen. Je kan tegelijk ook de lakens uitdelen en vrijwilligers of stagiair(e)s aanvuren.

Organisatie

VI.BE

VI.BE (vroeger Poppunt) is het aanspreekpunt voor artiesten en muzieksector in Vlaanderen en Brussel. Dagelijks zetten wij ons in voor iedereen die actief bezig is met muziek – van absolute beginners tot doorwinterde pro’s met internationale ambities – en in alle genres binnen de niet-klassieke muziek. Je kent ons van VI.BE platform, VI.BE advies, Lokale Helden, Sound Track, Stoemp!, de VI.BE scriptieprijs, Mzkt zkt mzkt, de MIA’s, Belgium Booms, de Week van de Belgische muziek, etc.

Aanbod

Wij bieden je een contract van onbepaalde duur (PC. 329.01) voor een voltijdse functie in een interessante sector, een berg uitdagingen en de kans om mee invulling en richting te geven aan je eigen job. Meer nog: we bieden je een toffe werkomgeving in het centrum van Brussel (mét tuin) en toffe collega’s die houden van all things music, maar evenzeer van een uurtje nonsens, en die er samen met jou helemaal voor willen gaan.

Functieomschrijving

Je maakt deel uit van ons team communicatie & marketing. Samen zetten we de werking van VI.BE en onze levendige Vlaamse muziekscene in de spotlights.


 • Als rechterhand van de communicatieverantwoordelijke zet je onze wildste communicatieplannen om in de praktijk en zorg je ervoor dat de juiste boodschap de juiste mensen bereikt.
 • Jij brengt al onze communicatiekanalen naar een ander level: je soigneert onze websites en sociale media, bokst e-mailcampagnes in elkaar en volgt drukwerk op.
 • Je gebruikt daarvoor je grafische skills, swingende pen en hebt die extra touch om verhalen en ideeën om te zetten in creatieve content.
 • Persbericht, partnerdossier, nieuwsartikel of tweet? Jij schudt ze zonder moeite uit je mouw, pen of toetsenbord en vindt daarbij altijd weer de juiste tone of voice.
 • Je hebt oog voor detail en zet visueel en tekstueel de puntjes op de i.
 • Je maakt deel uit van het redactieteam en stuurt in functie daarvan freelancers en medewerkers aan.
Solliciteren

Stuur ten laatste tegen 8 juli een motivatiebrief en cv waarin je aantoont hoe je aan bovenstaand competentieprofiel voldoet naar jobs@vi.be.* Wij hechten veel belang aan gelijke kansen en diversiteit op de werkvloer en selecteren enkel op basis van kwaliteiten en talenten. De weerhouden kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek.

Reageren voor: 08/07/2021
Solliciteren

Stuur ten laatste tegen 8 juli een motivatiebrief en cv waarin je aantoont hoe je aan bovenstaand competentieprofiel voldoet naar jobs@vi.be.* Wij hechten veel belang aan gelijke kansen en diversiteit op de werkvloer en selecteren enkel op basis van kwaliteiten en talenten. De weerhouden kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek.

Reageren voor: 08/07/2021
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest