Profiel

\ Je beschikt minstens over een bachelordiploma, bij voorkeur uit een opleiding met een focus op digitale media en communicatie of gelijkwaardig door ervaring.


\ Digitale media zijn écht je ding en je voelt goed aan wat je publiek wil.


\ Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en beschikt over goede redactionele vaardigheden.


\ Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, kan sociale situaties goed inschatten en werkt participatief oplossingen uit.


\ Je kan zelfstandig werken maar ook in team en je bent een goede planner.


\ Je hebt zin voor initiatief, bent resultaatgericht en pakt problemen aan.

Organisatie

Histories vzw

Histories is een jonge dienstverlenende erfgoedorganisatie voor erfgoedvrijwilligers. Wij ondersteunen erfgoedvrijwilligers en -organisaties die vanuit een passie zorg dragen voor cultureel erfgoed.

Aanbod

\ Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe organisatie die een centrale positie inneemt in de cultureel-erfgoedsector in Vlaanderen.


\ Je komt terecht in een participatieve en inclusieve organisatie met een ervaren team. Er is een professioneel begeleidingskader dat inzet op jouw begeleiding en ontwikkeling.


\ Histories heeft haar kantoor in het centrum van Mechelen, maar omwille van de coronamaatregelen, zal je het grootste deel van het werk van thuis uit doen.


\ We bieden (maximaal) 6 maanden een overeenkomst aan voor een voltijdse beroepsinlevingsstage (37u30/week). De financiële vergoeding bedraagt 812,86 euro per maand aangevuld met een sociaal abonnement voor woonwerkverkeer.


Een snelle start is gewenst.

Functieomschrijving

Heb je een vlotte pen en ben je gebeten door digitale media? Dan is deze betaalde beroepsinlevingsstage bij Histories misschien iets voor jou! Gedurende een half jaar leer je bij ons vaardigheden en competenties en krijg je de kans om mee te bouwen aan de digitale aanwezigheid van Histories. Je zal daarbij project- en procesmatig ingezet voor verschillende communicatietaken.

Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen