Profiel

Ben jij vlot met de pen? Heb je een sterke verantwoordelijkheidszin? Bezit je kennis van (sociale media) communicatie en software zoals indesign? Heb je zin in een afwisselende job? Zie je het zitten om ook op avonden en in weekends te werken? Ben je nederlandstalig? Heb je kennis van excel en budgetbeheer?


Dan zou jij wel eens onze nieuwe collega kunnen worden!

Organisatie

Aubergine Artist Management

Aubergine is een kleine en dynamische organisatie - gevestigd in Brussel - die gespecialiseerd is in de ondersteuning van muzikale carrières en projecten die zich situeren binnen de jazz (in de ruime interpretatie van die term).

Vandaag werken we samen met artiesten als Aka Moon, Kris Defoort, ESINAM, Antoine Pierre, De Beren Gieren, N∆BOU, Echoes of Zoo, Lynn Cassiers, LABtrio, Jean-Paul Estiévenaert, ...

Gezien we een klein team zijn, stellen we het takenpakket van iedere medewerker af op basis van de noden binnen de organisatie en het huidige team alsook op basis van de competenties van de teamleden.

Aanbod

Afhankelijk van jouw profiel, ervaring en anciëniteit bekijken we samen of we voor een tijdelijk of lange termijn; dan wel met een deel- of voltijds contract van start gaan.


Ook de start (en eind)datum van contract is bespreekbaar.


We willen vooral een goeie match tussen onze organisatie, de artiesten die we ondersteunen en de nieuwe gemotiveerde medewerker.

Functieomschrijving

Op korte termijn zoeken we nu iemand die ons kan versterken bij het schrijven en opmaken van project communicatie (persdossiers, EPK, social media, pressclippings,...), alsook kan meewerken aan opmaak en afrekening van project- of reis-subsidiedossiers. Daar kunnen ook productie- of administratieve taken bijkomen (opmaken contracten, facturatie, tourmanagement,...) .

Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest