Organisatie

AmuseeVous - Bamm vzw

AmuseeVous is een tak binnen Bamm! en eist ruimte op voor jongeren (16-30j) binnen de culturele sector. Van het opzetten van drempelverlagende evenementen tot het doorlichten van organisaties, we werken op verschillende fronten aan een culturele wereld die meer jongerenproof is.
AmuseeVous gelooft in en geeft vertrouwen aan jongeren. Elk project dat we opstarten is participatief en geeft jongeren de kans om onder professionele begeleiding hun ‘set of skills’ en netwerk verder uit te bouwen. ‘Nothing about them, without them’ zit diep in ons DNA.

Functieomschrijving

AmuseeVous gaat op zoek naar een participatiecoach, iemand die jongeren in hun kracht weet te zetten en ook op artistiek vlak wat kaas heeft gegeten (mag ook vegan kaas zijn hoor, wij judgen niet).Sorry to disappoint you: een proper uitgelijnd profiel kennen we bij AmuseeVous niet. Omdat we geloven dat iedere persoon meer dan 1 talent heeft, krijgt het takenpakket vorm rond talenten en interesses van de persoon in kwestie. Maar er zijn wel enkele bouwstenen die de basis uitmaken van jouw takenpakket:
STERKE COACHINGSKILLS
Je gelooft in en geeft vertrouwen aan jongeren. In de projecten die AmuseeVous opzet, geven we de jongeren de touwtjes in handen. Jij stuurt vanaf de zijlijn dit team aan, port hen en stuurt naast reminders ook graag hart-onder-de-riem-berichtjes.


GEEN ONBEKENDE MET PROJECTWERK
Van bedenken, over opzetten tot opvolgen: je kan zelfstandig een stappenplan opmaken voor een dijk van een project! Heb je daarnaast ook ervaring met het opvolgen van begrotingen. Tsjing, tsjing, tsjing, jackpot!

ARTISTIEKE BAGAGE
Je hebt kennis van de kunstscene en misschien al wat bagage op vlak van expo’s opbouwen. Je weet ruwe diamanten te spotten bij de kunstenaarsselectie en je kan je plan trekken met een gereedschapskist bij het opbouwen van expo’s.

PUBLIEKSBEMIDDELING IS NIET ONBEMIND
Weten hoe je bezoekers helemaal in een expo gezogen krijgt? No worries, je moet er nog geen expert in zijn, maar het zou fijn zijn moest je openstaan om hierover bij te leren.


JE BENT EEN FIXER
De termen ‘lastminute’, ‘oei, vergeten’ en ‘DRINGEND’ brengen je niet in instant stress. Je kan om met plannen die nooit volgens plan verlopen en bent flexibel om in het heetst van de strijd op zoek te gaan naar oplossingen.


Het AmuseeVous team bestaat naast jou uit twee andere mensen (Silke, zij/haar & Thomas, hij/hem). Samen met hen:• Engageer je de jongeren binnen de participatieprojecten van AmuseeVous (voor deze vervanging zijn dat Curating The Young & De Kotroute).
• Bewaak je de missie & visie van AmuseeVous binnen Bamm!
• Ontwikkel en geef je vormingen vanuit jouw expertise
• Zet je mee je schouders onder het maken van AmuseeVous tot een safe space voor haar communityProfiel

Ben jij de AV'er* die we zoeken?


*AmuseeVous is geen sekte, hippie-club of fanatieke beweging, maar we staan wel ergens voor. Hoewel we op heel wat vlakken verschillen, zijn er duidelijke gemeenschappelijke delers


› je bent geen stranger voor jongeren
› je hebt een passie voor kunst
› je wil elke jongere in hun sterkte zetten
› je draagt op jouw manier bij aan het behouden en uitwerken van AmuseeVous als safe space
› je kan makkelijk schakelen tussen vlot contact met vrijwilligers en professioneel contact met partners
› je kan meesurfen op het ritme van de vrijwilligers. Avond-en weekendwerk zijn geen probleem en je bent flexibel op vlak van werkuren én werkplaats.


Maar let op! We willen geen copy-pastes van onszelf, laat dat duidelijk zijn.
Het spreekt hopelijk voor zich dat je geen heteroseksueel wit middenklasse cisgendered profiel hoeft te hebben. Het ontbreekt ons team aan diversiteit en we geloven er sterk in dat die nodig is om van AmuseeVous op zoveel mogelijk vlakken een safe space te maken.

Aanbod

DATUM INDIENSTTREDING:
Onmiddellijk - Het gaat over een contract van 80%, van bepaalde duur (tot minstens eind april).
VERLONING
B1c van PC 329.01 (maximaal 3 jaar loonanciënniteit bij aanvang)
Gratis woonwerkverkeer met het openbaar vervoer
Ruime opleidings- en bijscholingskansen
Aangename vakantie- en recuperatieregeling
Mogelijkheid tot intekenen op een bedrijfs-gsm-abonnementWERKING
Je plant zelf je werkuren in samenspraak met het team. Op dinsdag werkt iedereen vanuit het kantoor in Leuven en staat het wekelijks overleg op de planning. Er is ook een kantoor in Gent en afhankelijk van de projecten durven we ook al eens vergaderen in Antwerpen & Brussel.


Categorie
Artistiek
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant