Organisatie

Wilde Raven vzw

Wilde Raven organiseert gedurende het schooljaar media- en beeldateliers voor kinderen van 6 tot 12 jaar in Antwerpen Noord, Deurne en Merksem. Elke woensdag ontvangen we tot 45 kinderen voor een namiddag vol spel, plezier en creativiteit. Voor ons media/ beeldatelier in 2060 Antwerpen zijn we op zoek naar een lesgever die afwisselend met de huidige begeleider les geeft en ons team komt versterken.

Functieomschrijving

Je werkt samen met je co-lesgever een gevarieerd jaarprogramma uit voor het media- en beeldatelier. Je geeft op woensdag (behalve tijdens schoolvakanties en op feestdagen) van 14.00 tot 16.00 les aan een groep van maximum 15 kinderen uit het vierde en het vijfde leerjaar. Je geeft de ateliers afwisselend met onze huidige lesgever, dat betekent dat jij 50% van de lessen verzorgt en je collega de andere 50%. In totaal geef je ongeveer 18 lessen.

Profiel

Je hebt een achtergrond in beeldende kunsten en weet hoe artistieke processen verlopen.

Je bent een teamplayer, je overlegt regelmatig met je collega en werkt lessen of projecten samen uit. De 18 lessen geef je wel alleen.

Je hebt ervaring in het geven van media- en beeldende workshops aan kinderen tussen 10 en 12 jaar.

Je kan boeiende en afwisselende lessenreeksen uitwerken.

Je gaat regelmatig aan de slag met boeken tijdens je lessen. Je kan een verhaal gebruiken als inspiratie voor je lessen en de kinderen warm maken voor lezen.

Je bent in staat om conflicten in je klas zelf op te lossen.

Je kan op 18 woensdagen tijdens het schooljaar aanwezig zijn en staat met volle goesting voor de klas.

Je bent stipt en neemt initiatief.

Aanbod

Je komt in een leuk team van 4 lesgevers en een coördinator terecht. De lessen gaan door in Ontmoetingscentrum het Oude Badhuis in 2060 Antwerpen. De vergoeding wordt via de Interim of via een factuur die je aan de vzw bezorgt uitbetaald.

Categorie
Artistiek
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Freelance
Regio
Antwerpen