Profiel

Profiel


Je hebt een technische opleiding (A1 niveau) met grondige kennis van HVAC of gelijkwaardig door bewezen relevante ervaring, kennis van autocad is een pluspunt.


Je hebt reeds enkele jaren uitvoerende en coördinerende ervaring.


Je bent 24h/24h oproepbaar als coördinator gebouwbeheer.


Je hebt kennis van onderhoudstechnieken.


Je rapporteert aan de zakelijke directie.


Je draagt veiligheid en het welzijn van medewerkers hoog in het vaandel.


Affiniteit met de culturele sector is een must.

Organisatie

NTGent

NTGent ZOEKT coördinator gebouwbeheer

NTGent versterkt zijn ploeg medewerkers met 1 voltijds gebouwbeheerder (m/v/x). Het gaat om een contract van onbepaalde duur.

Aanbod

Aanbod


De dynamiek van het stadstheater in Gent, dat een werking uitbouwt als internationaal producerend stadsensemble. Met een netwerk van speelplekken en coproducenten in heel Europa, biedt het de mogelijkheid om betrokken te zijn bij uitzonderlijke artistieke producties. NTGent volgt de CAO podiumkunsten voor het salarisniveau.


NTGent is een organisatie die belang hecht aan diversiteit. De selecties gebeuren dan ook op grond van competenties ongeacht origine, leeftijd, geslacht of diploma.

Functieomschrijving

Functieomschrijving


Verzekeren van de veiligheid in de gebouwen en coördineren van het onderhoud van de gebouwen en de uitrustingen teneinde alle medewerkers toe te laten in optimale en veilige omstandigheden te werken.


Uitvoeren van werkzaamheden aan de gebouwen en installaties teneinde conformiteit met voorziene plannen en normen van onderhoud en veiligheid te garanderen.


Opvolgen & aanpassen van de interne veiligheids- en welzijnsprocedures in samenspraak met de preventieadviseur.


Resultaatgebieden


Ontwikkelen en onderhouden van een programma voor efficiënte voorziening en gebruik van water, gas, energie en sanitair teneinde deze voorzieningen op de meest efficiënte manier ter beschikking te stellen. Beheren en eventueel herstellen van de installaties om deze ten allen tijde te kunnen garanderen.


Ontwikkelen/updaten & implementeren in samenspraak met de preventieadviseur van de nood & evacuatieplannen inzake brand en andere calamiteiten.


In samenspraak met de technische directie, opstellen van een lange termijnplanning inzake onderhoud van de gebouwen.


Toezien op werkzaamheden en kwaliteit van werk van externe leveranciers teneinde de oplevering van kwalitatief werk en diensten te garanderen.


Opstellen van eigen werkschema’s en werkschema’s van medewerkers met respect voor budgettaire limieten.


Coördineren en opvolgen van de dagelijkse werkzaamheden van de medewerkers.

Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen