Profiel

Kandidaten dienen open en sociaal te zijn, geduldig en uitermate klantvriendelijk. Een vlotte omgang met pc en nieuwe software is noodzakelijk. Ook nauwkeurigheid is erg belangrijk. Bij voorkeur zijn kandidaten filmliefhebbers en bekend met de werking van Cinema ZED. Wonen in de regio Leuven is een groot pluspunt.

Organisatie

Fonk vzw - Cinema ZED

Cinema ZED is een eigenzinnige bioscoop, gelegen in het hartje van Leuven. Cinema ZED programmeert 7 dagen op 7 in 3 zalen: 1 zaal in STUK Kunstencentrum (Naamsestraat 96) en 2 zalen op de Vesaliussite (Vesaliusstraat 9C). Cinema ZED stelt maandelijks een kleurrijk programma samen van recente releases, thematische reeksen, documentaires, kortfilms, filmklassiekers en jeugdfilms. Zeer geregeld zijn er filmfestivals te gast en worden er evenementen georganiseerd. Cinema ZED gaat voluit voor de pure cinemabeleving: films worden niet onderbroken door een pauze, er wordt geen reclame vertoond en de zalen zijn popcorn-vrij.

Aanbod

Jobstudenten onthaal werken gemiddeld 7u/week in een flexibel schema, dat vooral uit avond- en weekendwerk bestaat. De job is dus vlot combineerbaar met andere activiteiten. Werkplek is Cinema ZED-Vesalius (Andreas Vesaliusstraat 9C).


Cinema ZED geeft sterk de voorkeur aan een kandidaat die gemotiveerd is om ook tijdens de blok- en examenperiode sporadisch te werken. Als mooi extralegaal voordeel biedt Fonk vzw vrije toegang tot de bioscoop en de filmfestivals die Fonk vzw organiseert.

Functieomschrijving

Als onthaalmedewerker ben je voor vele bezoekers het eerste aanspreekpunt. Je staat niet alleen in voor de verkoop van de tickets, maar beantwoordt ook allerlei inhoudelijke en praktische vragen van de bezoekers, face-to-face, telefonisch of via mail. Daarnaast voer je af en toe administratieve taken uit (o.a. data-input).

Solliciteren

Stuur je CV en motivatiebrief naar evelien@fonk.be.

Reageren voor: 15/08/2020
Solliciteren

Stuur je CV en motivatiebrief naar evelien@fonk.be.

Reageren voor: 15/08/2020
Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant