Profiel

Je hebt minstens een diploma hoger secundair onderwijs. Ervaring is mooi meegenomen. Als chaosmagiër heb je gevoel voor organisatie en structuur. Daarnaast ben je praktisch ingesteld en technisch veelzijdig. Je hebt interesse in techniek, materialen en doe-het-zelf. Je hebt een goede kennis van MS Office en ook het programma Sketchup is voor jou geen onbekende. Nederlands heb je goed onder de knie. Heb je ook kennis van Engels en/of Frans? Fijn, dat is een pluspunt. Je bent flexibel in functie van je takenpakket, je hebt een zwak voor kunst en museumwerking. Je werkt graag in teamverband.

Organisatie

M Leuven

Dit zijn bevooroordeelde woorden van iemand die bij M werkt: dit is je kans om in het mooiste museum ter wereld te werken. M is dat opvallende museum in het hartje van Leuven. Je vindt er een unieke mix van zowel oude en hedendaagse kunst: schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, video en film, design en architectuur. In M zie je zowel onze rijke collectie in collectiepresentaties als tentoonstellingen rond bekende en minder bekende (internationale) kunstenaars. We zoeken een chaosmagiër. Zo iemand die orde brengt in chaos, die een ruimte binnenwandelt en direct ziet welke materialen er zijn gebruikt en dat die canvas potverdikke niet waterpas hangt. Je gaat proactief aan de slag en voert de nodige taken uit om het hele project samen met de collega’s tot een goed einde te brengen.

M wil zijn ambities kracht bijzetten door de aanwerving van een (m/v/x)

Chaosmagiër, a.k.a. Productie-assistent tentoonstellingen

Aanbod

- Een boeiende job in een moderne culturele organisatie en een sympathiek team;


- Een contract van onbepaalde duur (deeltijds, 80%).


- Een minimum bruto maandsalaris van 1.541,90 euro (deeltijds 80%, niveau C1, 0 jaar anciënniteit); uit de privésector kan 10 jaar anciënniteit in rekening gebracht worden, alle relevante werkervaring uit de overheidssector wordt meegenomen;


- Gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer;


- Groeps- en hospitalisatieverzekering, een aantrekkelijke vakantieregeling;


- Maaltijdcheques en ecocheques;


- Ruimte voor opleidingen;


- Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Functieomschrijving

Een tentoonstelling bouwen, dat is niet even met de vinger knippen en klaar is kees. Jij weet dat. Je kent het belang van materiaalkeuze, je hebt technisch inzicht en je kent ook de administratieve kant (jeweetwel bestellingen en facturen). Je ondersteunt de productieleiders met ondersteunende en administratieve taken bij tentoonstellingen en kunstprojecten. Je ondersteunt bij de op- en afbouw van tentoonstellingen. Daarnaast neem je verantwoordelijkheid voor de inventarisatie en het beheer van technisch en tentoonstellingsmateriaal. Je werkt daarbij een plan uit voor het materiaal- en afvalbeheer van de dienst productie. Inderdaad: een mooie balans tussen werken in de wonderlijke zalen van M en werken van achter je computer om dat moois tot een goed einde te brengen. Dankzij jouw inzicht verdwijnt de chaos die bij projecten om de hoek loert als sneeuw voor de zon.

Solliciteren

Interesse? De uitgebreide functiebeschrijving en de selectieprocedure vind je in de brochure op de website https://job.mleuven.be/.

Solliciteren kan via een link op https://job.mleuven.be/ uiterlijk op 20.04.2021.

Op basis van een cv screening word je uitgenodigd voor een gesprek. Dat gaat door op woensdag 28.04.2021

Reageren voor: 20/04/2021
Solliciteren

Interesse? De uitgebreide functiebeschrijving en de selectieprocedure vind je in de brochure op de website https://job.mleuven.be/.

Solliciteren kan via een link op https://job.mleuven.be/ uiterlijk op 20.04.2021.

Op basis van een cv screening word je uitgenodigd voor een gesprek. Dat gaat door op woensdag 28.04.2021

Reageren voor: 20/04/2021
Categorie
Techniek en productie
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant