Profiel

- Je kan zelfstandig werken en hebt zin om een verantwoordelijkheid te dragen

- Je bent communicatief

- Je steekt graag de handen uit de mouwen

- Je bent flexibel en je verricht graag uiteenlopende taken

- Je bent georganiseerd en nauwkeurig.

- Je hebt een passie voor cultuur en in het bijzonder theater

- Je vindt het fijn deel uit te maken van een klein team dat nauw samenwerkt

- Je volgt een opleiding audiovisuele assistentie/productie/theaterwetenschappen/communicatie/cultuurmanagement of je wil graag een vrijwillige stage doen

- Je hebt bij voorkeur een rijbewijs B

Organisatie

CforUVZW/TG de LINK

CforUVZW CforUVZW ondersteunt het theatergezelschap rond Debbie Crommelinck en gevestigd is te Gent. Na o.a. tournées van de succesvolle voorstellingen "Naamloze gebeurtenis" en "Beauty Queen of Leenane" en "Vrijen met dieren" komt nu een nieuwe versie van het G<LINK<T theaterfestival en de tournée van “De Thuiskomst” eraan. Vaste artistieke kern bestaat naast Debbie ook uit Domien Van Der Meiren, Mathias Sercu, Jef Hoogmartens en Bert Verbeke.


Aanbod

- Stagecontract voor de periode juni 2021 - oktober 2021 (uurrooster overeen te komen)

- Werkschema bespreekbaar

- Onkostenvergoeding

- Je maakt deel uit van een klein, fijn team met een gedeelde passie voor theater

Functieomschrijving

In voorbereiding van de aankomende producties en ter ondersteuning van de lopende tournees zoekt CforUVZW een gedreven stagiair productieassistentie, planning en communicatie. De stage is verspreid over het einde van het seizoen: ze vangt aan begin juni 2021 en eindigt eind oktober 2021. Het aantal dagen en het uurrooster zijn flexibel en in samenspraak.

Onder begeleiding van de zakelijke/artistieke leider en in samenwerking met de regisseur(s) ben je assistent tourmanager van de tournees door Vlaanderen en Nederland, beheer je de dagelijkse productie, de planning en sta je mee in voor de communicatie rondom alle lopende projecten.

Het takenpakket waar je de company leiding bij assisteert, bestaat o.a. uit het opstellen en beheren van de planningen, het organiseren van reizen, verblijf en transport, het verzorgen van de communicatie met de theaters en het team, het beheer van budgetten, logistieke ondersteuning tijdens de tournee en creatie en de administratieve ondersteuning (contracten, onkosten, …), het dagelijkse mailverkeer, de boekhouding,...

Categorie
Techniek en productie
Type
Stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen