Voltijds Vast


Organisatie
CC De Steiger vzw
Cultuurcentrum De Steiger (Menen) is sinds 1979 een cultureel baken in de grensregio.
Het cultuurcentrum organiseert en faciliteert jaarlijks meer dan 3000 activiteiten in één van de drie gebouwen die het beheert (De Steiger, het stadsmuseum en het nieuwe OC in Lauwe).
Het cultuurcentrum staat garant voor een breed, superdivers en kwaliteitsvol cultuuraanbod.
Naast een uitgebreide podiumprogrammatie zet het cultuurcentrum ook heel wat tentoonstellingen, projecten, festivals en vormingsreeksen op. Verder staat het ten dienste van het rijke lokale verenigingsleven en van initiatiefnemers uit eigen stad en streek.
Functie
Jouw uitdaging!
1. Voorbereiding, opbouw en afbouw van voorstellingen, tentoonstellingen, projecten en festivals op technisch vlak.
2. Opbouw decor, uitlichten van voorstellingen, technische ondersteuning bij allerhande activiteiten, verdere technische uitbouw van het CC, filmoperator.
3. Materiaal onderhouden en kleine herstellingen aan toestellen uitvoeren.
4. Transportopdrachten uitvoeren.
5. Permanentieopdrachten in het cultuurcentrum.
6. Onderhoudswerken in onze gebouwen.
7. Verhuurde lokalen klaar maken voor gebruik.
Profiel
Welk profiel zoeken we?
Je bent een allround theatertechnieker met pit, enthousiasme, een positieve ingesteldheid en een ferme portie handigheid.
Verder…
• Beschik je over minimum 1 jaar relevante ervaring en beschik je over uitgebreide vakkennis op het vlak van verschillende theatertechnische disciplines en technieken (podium, mechanica, elektriciteit, licht- en audiotechniek, …)
• Beschik je minstens over een diploma secundair onderwijs bij voorkeur in een studierichting rond podium- en theatertechnieken.
• Ben je vertrouwd met de technische ondersteuning van meerdere artistieke disciplines of je geeft blijk van een uitgesproken interesse en ben je bereid om jezelf er in te bekwamen.
• Communiceer je vlot in het Nederlands. Kennis van het Frans en Engels zijn pluspunten.
• Ben je op de hoogte van de veiligheidsnormen/-procedures en de geldende reglementeringen.
• Ben je stressbestendig, een team-player en flexibel; avond- weekendwerk is voor jou geen probleem.
• Beschik je over een rijbewijs B.
Aanbod
Ons aanbod!
- Voltijds contract voor onbepaalde duur, onmiddellijke indiensttreding (11/02/2019).
- Bezoldiging op basis van de loonbarema PC 329.01 sector cultuurspreiding A2 (admin., tech., log. medewerker) met bij de start een overname van maximum 10 jaar anciënniteit.
- Maaltijdcheques (€ 5,00/dag).
- Fietspremie (€ 0,23/km of maximaal geïndexeerd bedrag).
- Een hospitalisatieverzekering.
- Volgens de sectorale flexibiliteit wordt er een compensatie toegekend van 20% voor flexuren gepresteerd boven 40 uur per week, boven 9 uur per dag, ’s nachts tussen 20u en 6u en op zondagen. De 20%-compensatie wordt toegekend in de vorm van compensatierust.
- Er is een collectief zomerverlof van 4 weken van midden juli t.e.m. midden augustus en een collectief kerstverlof tussen Kerst en Nieuwjaar.
Solliciteren
Contactpersoon: Nancy Deconinck
Reageren voor: 23/01/2019

Geïnteresseerd of vragen? Stuur dan een e-mail of meteen je motivatiebrief en Curriculum Vitae (via e-mail) naar nancy.deconinck@menen.be en dit vóór 23/01/2019. Indien je kandidatuur wordt weerhouden nodigen we je uit voor een theoretische en praktische proef op donderdag 31/01. De geselecteerden worden uitgenodigd op een gesprek op dinsdag 05/02. Tegen ten laatste 06/02 geven we je uitsluitsel over je sollicitatie.