Profiel

We zoeken een enthousiaste catalograaf die mee instaat voor de verdere uitbouw van Open Vlacc als centrale catalogus. Die helpt om onze opdracht met nog meer efficiëntie en flexibiliteit te realiseren.

Organisatie

Cultuurconnect
Cultuurconnect is een jonge organisatie met een sterk team dat bestaat uit een 50-tal enthousiaste collega’s. Cultuurconnect gaat voor digitale innovatie in kunst en cultuur samen met lokale cultuurhuizen, overheden, technologiespelers en artistieke initiatieven, zodat we ook morgen relevant blijven. We werken multidisciplinair en combineren deskundigheid en veel gezond verstand om een succes te maken van onze ambitieuze projecten. Onze werking laat zich samenvatten als: digitaal, innovatief, geëngageerd, ondernemend, professioneel, lean & lief.

Aanbod

Bij Cultuurconnect krijg je een maatschappelijk relevante job in een organisatie die jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk vindt, mogelijkheid tot thuiswerk, een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. En je hoeft mantelpakje noch das te dragen. De catalograaf wordt ingeschaald in barema B, rekening houdend met expertise en ervaring. Meer info.

Het invoerwerk gebeurt hoofdzakelijk in het Bibliografisch Centrum De Kotter (de back-office kantoren van bibliotheek Antwerpen). Er kan ook gewerkt worden in De Krook in Gent voor andere catalografische taken of soms ook bij een openbare bibliotheek ter plaatse.

Functieomschrijving

Je verzorgt de catalogisering van verschillende fysieke materialen zoals boeken, film, games, spelmaterialen, enz.
Je verzorgt de catalogisering van 'precat'-beschrijvingen en je staat ook in voor het aanvullen ervan.
Je catalogiseert op basis van digitale bronnen.
Je staat in voor kwaliteitscontrole en -verhoging van de Open Vlacc databank.
Je helpt de Open Vlacc servicedesk verzorgen.
Je geeft tips ter verbetering van de invoerstandaard, catalogiseerrichtlijnen en werkprocessen.
Je ondersteunt de werkgroepen en discussiefora van de Open Vlacc-invoerpartners.
Je communiceert aan Open Vlacc-invoerpartners en afnemers van de data.
Je rapporteert aan de coördinator van het Bibliografisch Centrum.
Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest