Voltijds Vast


Organisatie
publiq vzw
publiq is een jonge, geëngageerde en groeiende organisatie in het hart van Brussel. Als social profit dienstverlener zetten we in op vrijetijdscommunicatie, participatie en cultuureducatie. Je kent ons van UiTinVlaanderen, Vlieg, BILL, UiTPAS, Cultuurkuur en recent ook als initiatiefnemer van de museumpas.
publiq verbindt mensen met vrijetijdsactiviteiten en met elkaar door ervoor te zorgen dat ze elkaar vinden. publiq wil een samenleving waar vrije tijd leidt tot ontmoeting, initiatief en gedeelde beleving, zodat elk individu kan en wil deel uitmaken van een publiek.

Sinds 2017 vormen CultuurNet Vlaanderen en CJP/BILL samen publiq. We zijn op zoek naar een gedreven campagnemedewerker voor het uitwerken van acties en campagnes voor de doelgroep jongeren.
Functie
De medewerker campagnes en projecten jongeren zorgt voor de conceptuele en creatieve uitwerking en de volledige praktische uitvoering van alle projecten en campagnes van publiq voor jongeren, al dan niet onder het label BILL.
Daarnaast gaat hij/zij actief op zoek naar samenwerkingsverbanden (oa workshops, en tijdelijke acties) in de culturele sector.

Je werkt binnen het team publieksontwikkeling waar er naast acties en campagnes ook wordt gewerkt aan kennisverzameling en -deling. Je werkt nauw samen met het marketing en communicatieteam, dat verantwoordelijk is voor de day-to-day communicatie naar jongeren via verschillende communicatiekanalen.

Je opdrachten omvatten o.m.:

Het vertalen van de strategische visie rond jongeren naar originele acties en projecten.

Conceptuele uitwerking en organisatie van sensibiliseringscampagnes op verschillende locaties.

Uitwerken van publieksexperimenten:
concepten publiekswerving jongeren bij cultuurhuizen
uitwerken communicatieconcepten voor en door jongeren

Uitwerken en voorbereiden samenwerkingsverbanden

Ontwikkeling BILL LAB (cultuurredactie voor en door jongeren) ism marketing en communicatieteam

Opvolgen EYCA-aanbod (European Youth Card)

Ondersteunen kenniswerking en kennisdeling rond jongeren

Campagne BILL Award voor jong creatief talent, als onderdeel van de Ultimas

Praktische opvolging Ultimas (cultuurprijzen Vlaanderen)
Profiel
Je bent een enthousiaste, creatieve netwerker. Met een open geest en positieve houding werk je resultaatgericht, samen met je collega’s. Je bent praktisch ingesteld en stressbestendig. Je houdt van stipt en verantwoordelijke werken.

Essentiële kennis en kwaliteiten:
Je weet wat er leeft bij jongeren, je kent de noden en behoeften van millenials en generatie Z en kan deze vertalen naar relevantie communicatiestrategieën
Je hebt een grote affiniteit en interesse in cultuur en vrijetijdscommunicatie.
Je bent in staat om prioriteiten te stellen en het algemene overzicht te bewaren.
Je evalueert vanuit je kritische ingesteldheid steeds je werk en stuurt snel bij.
Je hebt interesse in digitale media en online communicatie


Is een pluspunt maar niet noodzakelijk:
Je hebt ervaring met het uitwerken van campagnes
Je hebt kennis van gedragsveranderingsmodellen
Je hebt ervaring in het werken met jongeren
Je hebt een uitgebreid netwerk binnen de cultuur- en vrijetijdssector.
Aanbod
Een voltijds contract van onbepaalde duur. Werk bij een jonge, dynamische organisatie in hartje Brussel (Kanaal/Dansaert). Marktconform loon in overeenstemming met je ervaring en competenties, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer.
Solliciteren
Contactpersoon: Katelijne Morreel
Reageren voor: 14/02/2019

Ben jij die creatieve campagnemedewerker met een sterke feel voor wat er écht leeft bij jongeren? Stuur je cv met motivatiebrief naar katelijne@publiq.be met in het onderwerp de vermelding 'sollicitatie campagnemedewerker jongeren’. Verder verloop van de sollicitatieprocedure: 1ste ronde: 21/2 - 24/2 schriftelijke thuisopdracht voor geselecteerde kandidaten 2de ronde: gesprekken gaan door op 28/2 en 1/3