Profiel

De geselecteerde kandidaat:

1) spreekt vloeiend Frans en Engels. Nederlands is een belangrijke troef;
2) zorgen voor een kwalitatieve lay-out van documenten;
3) is vlot en commercieel ingesteld

Opleidingsniveau:
bachelordiploma of hoger

Organisatie

Tempora
Tempora is een bedrijf met een multidisciplinair team van 60 personen, actief in de wereld van culturele en historische tentoonstellingen en het beheer van historische sites. De activiteiten van Tempora kunnen als volgt worden samengevat: • De ontwikkeling van tentoonstellingen voor klanten. Van het concept tot de promotie en het beheer, inclusief de realisatie in de 2500 vierkante meter grote ateliers. Onlangs opende het bedrijf het grootste Museum van de Tweede Wereldoorlog in Europa (Gdansk, 6.800 vierkante meter). • De productie van tentoonstellingen. Tempora ontwikkelt internationale reizende tentoonstellingen. Voorbeelden hiervan zijn "Pompeii", "The World of Steve McCurry" en "21 rue de la Boétie". Deze projecten verwelkomen gemiddeld 120.000 bezoekers tijdens hun presentaties in België vooraleer ze de wereld rondreizen. • Beheer van historische sites, zoals de site van het Bastogne War Museum. Deze activiteit is over het algemeen voorspelbaarder in termen van inkomsten en Tempora streeft ernaar deze activiteit de komende jaren verder te ontwikkelen.

Aanbod

Contract van onbepaalde duur

Functieomschrijving

De business developer assisteert de sales manager bij de marketing van de diensten en producten van Tempora. De belangrijkste taken zijn de volgende:
- Identificatie van potentiële klanten en prospects;
- Voorbereiding van aanbestedingen (lezen van bestekken, administratieve documenten, referenties, compilatie, opmaak, enz.)
- Marktonderzoek;
- Voorbereiding van de presentatiedocumenten en hulp bij het opstellen van offertes;
- Het benaderen van potentiële klanten;
- Voorbereiding van B2B-communicatiedocumenten;
- Voorbereiding van interne en externe nieuwsbrieven;
- Beheer en actualisering van de website;
- Follow-up van aanbiedingen
Categorie
Directie en management
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest