Organisatie

5to9 Management

Het managementkantoor 5to9 verzorgt het management en boekingen van een mooi roster bekende Vlaamse comedians. Voor meer info over onze organisatie, surf naar www.5to9.be.

5to9 Management bestaat momenteel uit een team van 4 medewerkers, en is op zoek naar een 5de collega met volgend divers takenpakket.

Functieomschrijving

5to9 is op zoek naar een allround-medewerker met de gepaste attitude en spirit die past bij de stijl van het huis. Opleiding en/of ervaring in de sectoren media, comedy, communicatie, events, management, live-optredens… zijn een groot voordeel, maar niet doorslaggevend. Wij zoeken voor deze vacature vooral een nieuwe medewerker die gestructureerd en punctueel kan werken, mét een groot hart voor onze artiesten en producties.

Boekingsassistent Comedy (productie, facturatie, communicatie, webshop):

Als rechterhand van de manager en booker krijg je een interessant en divers takenpakket en word je een allround ondersteunende medewerker in alle aspecten van de job: productie, administratie, facturatie, webshop, alsook media en communicatie.

 • Als boekingsassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor de praktische en administratieve opvolging van een deel van onze 5to9-optredens. Je zorgt voor de opvolging van alle promotionele, contractuele en technische info tussen organisator en artiest. Bij sommige artiesten sta je ook in voor de opmaak en inning van facturen, alsook het innen van auteursrechten.

 • Je staat mee in voor het dagdagelijks agendabeheer van onze artiesten en verzorgt afspraken voor optredens, interviews en productie-opvolging.

 • Je assisteert in de brede communicatie van het managementkantoor en staat mee in voor de voorbereiding van persmailings alsook website-updates, digitale nieuwsbrieven, follow-up van sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram, Tiktok en Youtube.

 • Je gaat geregeld mee naar optredens van onze artiesten (denk in orde van 2 avonden per maand, of meer i.f.v. interesse/ambitie) en bent zo ook medespreekbuis van ons kantoor en onze artiesten.

 • Je bent de verantwoordelijke en aanspreekpunt voor onze 5to9-webshop, zie https://5to9-webshop.be/ Via deze webshop verkopen wij dagelijks merch (vinyls, CD’s, DVD’s, streamings, koekendozen, etc…) van onze artiesten. Je zorgt voor de praktische handling alsook nieuwe releases (zeker maandelijks) in onze shop. Je denkt mee over nieuwe producten & gadgets en communicatie-campagnes.

Profiel

 • Je bent geïnteresseerd in cultuur, media en in het bijzonder de Vlaamse comedy. Je hebt interesse in het promotionele en organisatorische aspect van comedy.

 • Je beseft dat deze job in de eerste plaats een kantoorjob is en de live-optredens ’s avonds of in het weekend een extra zijn. De dagdagelijkse job bestaat voor 80% uit pc-werk en houdt het snel en correct opvolgen in van mail- en telefoonverkeer, het updaten van websites, en de follow-up van de diverse sociale media.

 • Je bent een heel actieve en vlotte mailer en hebt geen schrik van een grote hoeveelheid mails per dag. Je hebt oog voor detail en hecht belang aan e-mailetiquette. Voor de opvolging van onze shows in Brussel, Wallonië en in beperkte mate in het buitenland is een (vooral geschreven) basiskennis van Frans en Engels noodzakelijk.

 • Onze artiesten staan centraal in de dagelijkse werking en dynamiek van het kantoor en je geniet ervan om in de regel juist achter de schermen actief te zijn.

 • Je bent diplomatisch en tactvol in de omgang met artiesten, organisatoren en pers. Gezien de inhoud van je job draag je discretie hoog in het vaandel.

 • Je bent een teamspeler, hebt zin voor initiatief, maar schrikt er ook zeker niet voor terug om alleen en zelfstandig te werken. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en houdt je aan deadlines.

 • Je werkt georganiseerd, punctueel en kan prioriteiten stellen.

 • Je beschikt over een degelijke computerkennis en werkt zonder problemen met email, internet, Word en Excel. Een basiskennis van foto- en beeldbewerking alsook een minimum aan video- en/of basismontageskills zijn een plus, maar niet noodzakelijk.

 • Je hebt een rijbewijs B.

Aanbod

 • 5to9 biedt je een halftijdse of voltijdse functie aan in functie van je interesses, ambities en verdere evolutie van ons kantoor. Je kan ervaring opdoen in een dynamisch en toonaangevend managementkantoor en maakt kennis met alle productionele, zakelijke en promotionele aspecten bij de professionele omkadering van comedians. Het kantoor biedt op termijn doorgroeimogelijkheden volgens je eigen ambities.

 • Fysieke aanwezigheid op kantoor in Kortrijk hoort bij de job. Telewerk (max. 1 dag per week) is bespreekbaar, maar aanwezig zijn op kantoor is belangrijk om de vibe en drive van onze organisatie en artiesten te voelen.

 • Verloning in overleg te bepalen conform opleiding en ervaring.

 • Deze vacature staat open voor starters, alsook voor personen die wensen te starten in een IBO-contract. Meer info beschikbaar via https://werkgevers.vdab.be/ibo.

 • Indiensttreding: indicatief vanaf 01/09/22 (in overleg te bepalen)

 • Kantoor:
  • Huidig kantoor: Condédreef 66 in Kortrijk (vlot bereikbaar op 100m van afrit E17 alsook 1km van station Kortrijk i.f.v. treinverbinding vanuit bv. Gent.)

  • Nieuw kantoor (vanaf 01/09/22): Noordstraat 6 in Kortrijk (langs de Leie)

Solliciteren

Stuur je uitgebreid CV en motivatiebrief voor 20 augustus 2022 naar Chris Verhaeghe via e-mail naar chris@5to9.be. Maak je sollicitatie persoonlijk en motiveer je interesse waarom jij onze geschikte medewerker bent. Wachten op de deadline om te solliciteren hoeft niet. Dat doen wij ook niet, interessante kandidaten nodigen wij gewoon meteen uit voor een gesprek.

Reageren voor: 20/08/2022
Solliciteren

Stuur je uitgebreid CV en motivatiebrief voor 20 augustus 2022 naar Chris Verhaeghe via e-mail naar chris@5to9.be. Maak je sollicitatie persoonlijk en motiveer je interesse waarom jij onze geschikte medewerker bent. Wachten op de deadline om te solliciteren hoeft niet. Dat doen wij ook niet, interessante kandidaten nodigen wij gewoon meteen uit voor een gesprek.

Reageren voor: 20/08/2022
Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
West-Vlaanderen