Profiel

- Je hebt een aantal jaar ervaring met het doen van input en afsluitingen en je kennis van btw en fiscaliteit is up-to-date.
- Je hebt een diploma Bachelor-accountancy-fiscaliteit of gelijkwaardig door ervaring. Een BIBF-erkenning strekt tot aanbeveling.
- Je denkt logisch, houdt van cijfers en werkt nauwgezet.
- Je bent een hands-on persoon, je ziet werk, kan vlot prioriteiten stellen en bent goed georganiseerd.
- Je bent bekommerd om de financiën van een organisatie of bedrijf.
- Je werkt zelfstandig en beschikt ook over de nodige sociale vaardigheden om prettig met anderen samen te werken. Je bent een vlotte communicator. Je spreekt en schrijft vlot en correct Nederlands.
- Je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, kan een hoge werkdruk aan en bent sterk in het respecteren van deadlines en afspraken.
- Je bent vlot met computerprogramma’s - vooral een goede beheersing van Excel is van belang.

Organisatie

Boekhoudkantoor Q-bus
Q-bus is een coöperatief boekhoudkantoor met een duidelijke maatschappelijke missie en visie. Onze klanten zijn vzw’s, bedrijven en zelfstandigen die zoals Q-bus kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat wil zeggen dat we als bedrijf niet alleen oog hebben voor de winst, maar dat we het even belangrijk vinden dat we respectvol omgaan met elkaar, ons milieu en onze planeet. Voor onze klanten willen we méér doen dan aangiftes invullen en de wettelijke verplichtingen voldoen. We willen hen begeleiden bij de uitbouw van hun financieel beleid en de cijfers laten spreken zodat ze er echt iets aan hebben.

Aanbod

- Een voltijdse job of 4/5
- Een behoorlijk loon volgens de barema’s van PC 329 en groepsverzekering in verhouding tot je werkervaring, fietsvergoeding en gsm-vergoeding
- Een aangename werkplek in ons kantoor in het centrum van Gent. Na inwerking is één dag thuiswerk bespreekbaar.
- Een coöperatieve werkomgeving met veel ruimte voor inspraak en betrokkenheid bij de organisatie
- Een degelijke inwerking en coaching, mogelijkheid om door te groeien in je functie.
- Q-bus wil actief inzetten om gelijke kansen en diversiteit te bevorderen. Je kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, handicap of afkomst.

Functieomschrijving

Voor ons kantoor in Gent zijn we op zoek naar een Boekhouder met ervaring.
Heb je een passie voor fiscaliteit, werk je graag met cijfers en voel je affiniteit met het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Dan word jij misschien onze nieuwe collega !

Je komt terecht in een team van een tiental boekhouders.
Je bent verantwoordelijk voor de input en het voorbereiden van de afsluiting en fiscale aangiftes van gevarieerde klantendossiers: vzw’s, coöperaties, zelfstandigen uit de socio-culturele, artistieke, ecologische.. sector.
Je wenst mee te evolueren met je functie om uiteindelijk dossierbeheerder te worden met een eigen klantenportefeuille.
Categorie
Financieel
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen