Organisatie

Mu.ZEE vzw (Oostende)

Mu.ZEE vzw is hét kunstmuseum aan zee voor Belgische kunst. Mu.ZEE – een instelling van de Vlaamse Gemeenschap en de Stad Oostende – toont, verzamelt, beheert, digitaliseert en bestudeert beeldende kunst van de 19de eeuw tot en met vandaag. Het museum laat haar unieke collectie Belgische kunst met het internationale kunstenveld aansluiten en toont de verbindingen tussen moderne en hedendaagse kunst. Ook het Permekemuseum in Jabbeke maakt deel uit van Mu.ZEE vzw.

Mu.ZEE draagt gelijke kansen en diversiteit hoog in het vaandel. Je wordt geselecteerd op basis van competenties. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend ongeacht geslacht, afkomst of handicap.

Functieomschrijving

Als bewakingsagent maak je deel uit van een team dat samen verantwoordelijk is voor de zorg voor de collectie én de zorg voor het publiek. Je bewaakt de tentoongestelde werken en draagt bij tot de veiligheid in het museumgebouw. Je houdt toezicht bij in- en uitgaande transporten. Het bewakingsaspect staat centraal in de functie.

Indien je niet als bewaker ingeroosterd bent, kan je ook ingeschakeld worden bij af- en opbouw van tentoonstellingen, aan het onthaal en in de museumshop. Aan het onthaal verkoop je toegangstickets en informeer je de bezoeker over welke tentoonstellingen er te zien zijn en je verwelkomt elke bezoeker op een warme en vriendelijke manier. In de museumshop sta je in voor de verkoop van boeken, postkaarten, merchandising,.. Je vult aan en maakt de bestellingen klaar. Licht administratief werk schrikt je niet af.

Je bent flexibel en helpt waar nodig. Bij evenementen en nocturnes ben je een belangrijkeondersteuning.

Profiel

-Je dient een gedrag te hebben in overeenstemming met de eisen van de functie, burgerlijke en politieke rechten te genieten en medisch geschikt te zijn. Je voldoet aan het ideaalprofiel voor het uitoefenen van een bewakingsfunctie (zie www.vigilis.be) en hebt een gunstig psychotechnisch onderzoek afgelegd.
- Je bent medisch geschikt voor de uit te oefenen functie, in overeenstemming met de wetgeving betreffende welzijn van de werknemers op het werk.
- Je bent in het bezit van een algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent.
- Je hebt een blanco strafregister en kan dit bewijzen door een uittreksel uit het strafregister attest art. 596.1 voor te leggen dat maximum 6 maand oud is bij aanwerving.
- Inschrijven voor de selectie betekent dat je je automatisch akkoord verklaart voor het voeren van een veiligheidsonderzoek met het oog op het behalen van de identificatiekaart uitvoerende bewaking. Bij inschrijving dien je een getekend formulier “instemming onderzoek naar veiligheidsvoorwaarden” mee te sturen.
- Je bent flexibel, enthousiast, klantvriendelijk, kordaat, weet van aanpakken en kan de handen uit de mouwen steken.
- Je werkt volgens de openingsuren van het museum; werken op feestdagen en tijdens de weekends behoort tot het normale takenpakket en is voor jou geen enkel probleem.
- Relevante werkervaring of museale ervaring is een pluspunt.

Aanbod

Mu.ZEE vzw biedt twee contracten onbepaalde duur aan voor onmiddellijke indiensttreding (de overige kandidaten die slagen voor de selectie worden opgenomen op een werfreserve). De verloning beantwoordt minimaal aan de afspraken in het Paritair Comité van de socio-culturele sector (PC 329.01). Het jaarlijks salaris (geïndexeerd) gaat van 24.573,08 euro tot 33.811,08 euro (voltijds, salarisschaal D1), afhankelijk van de voorgelegde anciënniteit.

Bij je aanwerving gaan we op basis van tewerkstellingsattesten na hoeveel jaar relevante ervaring (en schaalanciënniteit bij overheden) je in eerdere gelijkaardige functies hebt opgebouwd. Die ervaring wordt meegenomen in de berekening van je brutosalaris.

Verder biedt Mu.ZEE maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, vergoeding woonwerkverkeer, terugbetaling fietsverkeer.

Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
West-Vlaanderen