Deeltijds Vast


Organisatie
L&M Books
L&M Books is een onafhankelijk distributeur van boeken in Vlaanderen. Met 5 ervaren medewerkers verzorgen we de verkoop, special sales, PR en marketing voor een aantal belangrijke Nederlandse uitgeverijen. De combinatie van sterke uitgeverijen met ervaren sales- en PR-mensen maken ons tot een belangrijke partner van de boekenretail en de media.
Wij verzorgen de sales en promotie voor volgende uitgeverijen : Singel Uitgevers (Querido, Q, Arbeiderspers, Nijgh & Van Ditmar, Atheneaum, De Geus), Xander uitgevers, Gottmer (Becht, Altamira, Dominicus, Hollandia, jeugd- en kinderboeken), Karakter Uitgevers, De Vier Windstreken, Mercis, BBNC….
Functie
Opmaken persberichten en mailings (mailchimp), onderhoud facebook-pagina en website, assistentie organiseren pers- en boekvoorstellingen, ontwerp flyers en affiches, assistentie uitwerken marketingcampagnes, administratieve ondersteuning en het maken van de perspakketten.
1 dag per week op vaste dag woensdag
Profiel
Zelfstandig kunnen werken, nauwkeurig, goede Excel kennis, creatief, basis grafisch ontwerp, interesse in literatuur en lezen!
Aanbod
Een studentenjob op woensdag in een leuke creatieve omgeving in hartje Antwerpen (vlak bij studentenbuurt)

Solliciteren
Contactpersoon: Caroline Mariën
Reageren voor: 31/12/2018

Stuur je CV en motivatiebrief naar Caroline@lmbooks.Be