Profiel

- Je hebt een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring .


- Je combineert een uitgesproken interesse voor onderwijs met een bewezen brede HR-expertise. Ervaring als HR-Business Partner en ervaring met het uittekenen van competentiearchitectuur zijn een pluspunt.


- Je bent gevoelig voor verschillende belangen in de organisatie en weet die op een goede manier te integreren in acties en beslissingen. Je gaat hierbij resultaatgericht en hands-on te werk.


- Integriteit en deontologisch handelen zijn kenmerkend in je werk.


- Tegenover je contacten op verschillende niveaus, zowel in de organisatie als extern, ga je assertief en diplomatisch te werk. Je communicatie is helder, standvastig en to the point.


- Je beluistert zorgzaam wat onze leidinggevenden en medewerkers bezig houdt en verbindt daaraan de gepaste acties. Je stelt je empathisch op.


- Je kan goed omgaan met stress en legt flexibiliteit aan de dag bij het opvolgen van prioriteiten en het inplannen van taken.


- Je houdt van de combinatie van teamwerk en zelfstandig werken.


- Je houdt van alle aspecten van interne communicatie, je hebt een vlotte, nauwkeurige schrijfstijl.


- Je bent goed met cijfers en kan gegevens vlot analyseren en op een begrijpelijke wijze aan anderen presenteren. Je werkt hierbij accuraat.


- Je leert graag bij en je geeft je eigen kennis en ervaring spontaan door aan anderen

Organisatie

Karel de Grote-hogeschool

Hoe groot wil jij worden?

We willen het beste uit jou halen: wie je ook bent, vanwaar je ook komt, wat je ook draagt.

Karel de Grote hogeschool is een warme en ambitieuze leer-en werkplek in de superdiverse stad Antwerpen. Je werkt er samen met 1.300 collega's en voor meer dan 13.000 studenten.

We kiezen voor vernieuwend en uitdagend onderwijs met ruimte voor groei.

We zoeken een enthousiaste collega om aan de slag te gaan als:

Beleidsmedewerk(st)er/Business Partner HR - 40%

Aanbod

- Een arbeidsovereenkomst in deeltijds dienstverband (40%) als contractueel bediende. In de toekomst behoort een overstap naar een statutaire aanstelling en benoeming tot de mogelijkheden.


- Je start zo snel mogelijk na de selectie met een contract van één jaar, verlengbaar na positieve evaluatie.


- Een loon in functie van je kwalificaties en ervaring binnen het groeipad A11-A21 (equivalent van de weddeschalen 585-586-587). Meer informatie over de weddeschalen en barema’s, vind je op http://onderwijs.vlaanderen.be...


- Typerende arbeidsvoorwaarden binnen onze hogeschool zijn flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, een laptop, opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijke vakantieregeling.


- KdG gelooft in de passie en het talent van haar medewerkers en streeft daarbij naar gelijke kansen. Met respect voor diversiteit en een goed evenwicht tussen mannen en vrouwen, verschillende leeftijden en culturele achtergrond. Daarom nodigen we iedereen uit om zich kandidaat te stellen voor deze vacature.

Functieomschrijving

- Je bent HR-Business Partner voor de onderwijsgroep Sint Lucas Antwerpen:


• Je bent het aanspreekpunt voor zowel leidinggevenden als medewerkers voor diverse HR-gerelateerde zaken. Je adviseert in HR-vraagstukken eigen aan de onderwijsgroep of de diensten.


• Je werkt mee aan de borging en implementatie van het KdG-brede HR-beleid in de onderwijsgroep en de diensten. Je ondersteunt bij de implementatie en zorgt voor duidelijke werkflows en -processen.


• Je volgt de impact van projecten en beslissingen op HR mee op.


• Je ondersteunt de leidinggevenden op het vlak van begeleiding en opvolging van hun medewerkers.


• Je voedt het KdG-brede HR-beleid vanuit de vragen en ervaringen binnen de onderwijsgroep en de diensten.


- Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van de competentiearchitectuur van KdG. Het beheren van de functiecompetentieprofielen en het salarishuis binnen KdG neem je ter harte. Je toetst regelmatig af of de architectuur nog aan de noden tegemoet komt, stuurt bij en vernieuwt waar nodig. Je doet dit in overleg met de stakeholders.


- Je bent verantwoordelijk voor het stroomlijnen van de interne communicatie van HR-gerelateerde aangelegenheden naar alle medewerkers binnen KdG.


- Je volgt HR-evoluties en -ontwikkelingen op de voet en werkt voortdurend aan je eigen professionele ontwikkeling.


- Je bent werkzaam op campus SLA en campus Zuid. Je maakt deel uit van de staf HR. Je rapporteert aan de directeur HR.

Categorie
Vorming en onderwijs
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Limburg