Voltijds Vast


Organisatie
Gemeentebestuur Heist-op-den-Berg
Heist-op-den-Berg is een bruisende gemeente met een ruim vrijetijdsaanbod. Met de aanwerving van de beleidscoördinator Cultuur en Vrije Tijd geeft het bestuur aan dat ze deze kwaliteiten blijvend in de verf wil zetten. Heist-op-den-Berg is een modern bedrijf dat zijn burgers centraal zet, maar zich ook inzet voor zijn werknemers.
Functie
Vanuit je rol in het managementteam werk je mee aan de verdere uitbouw van Eénheist, een klantgerichte organisatie voor alle burgers van Heist-op-den-Berg. Je bent verantwoordelijk voor de teams Sport en Jeugd, Bibliotheek, Cultuur en Erfgoed, Cultuurcentrum en Buitenschoolse Kinderopvang en Speelplein. Je ontwikkelt mee beleidsprioriteiten en je zorgt ervoor dat de samenwerking tussen de verschillende teams een meerwaarde creëert. Je ontwikkelt nieuwe inspraakmethodieken voor de burgers met het oog op een grotere representativiteit.
Profiel
Je combineert een masterdiploma (of gelijkgesteld) met minimum 5 jaar relevante ervaring in een leidinggevende of projectmanagementfunctie. Je bent besluitvaardig en resultaatgericht en je kan je medewerkers hierin op een motiverende manier coachen.
Aanbod
Een boeiende maatschappelijk relevante functie binnen een organisatie in volle beweging. Een voltijdse functie in statutair verband. Het actueel brutomaandsalaris bedraagt minimaal 3.980 en maximaal 4.400. Extra voordelen: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, vergoeding openbaar vervoer voor het woon-werkverkeer, fietsvergoeding, zeer ruime verlofregeling.
Solliciteren
Contactpersoon: Team Personeel en organisatie
Reageren voor: 22/04/2018

Stuur het kandidaatstellingsformulier en kopie van het vereiste diploma uiterlijk tegen 22 april 2018 naar het selectiekantoor Search & Selection, t.a.v. Tom Bertens, heistopdenberg@searchselection.com.