Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Hannibalvakanties
Hannibal organiseert elk jaar minimum 20 fantastische vakanties in binnen- en buitenland voor kinderen en jongeren met een beperking (6-30jaar) en dit met de hulp van een grote bende enthousiaste vrijwilligers. Wij organiseren ook elk jaar een fantastische animatorcursus.
Functie
Wij zijn op zoek naar begeleiders voor een kamp voor jongeren met een beperking. Dit jaar gaat dit kamp naar Vorselaar van 7 tot 14 augustus. We logeren in jeugdverblijf Berkelhoeve. Je komt steeds terecht in een enthousiaste ploeg van vrijwilligers. De groepssamenstelling op deze vakantie is 22 deelnemers met beperking (6-30 jaar), 12 begeleiders (16+), 4 vakantieverantwoordelijken (18+), 1 logistiek medewerker (18+) en 2 koks (18+).

Wat zijn je taken?
Het kamp vraagt een inhoudelijke invulling, aangepast aan het thema en de noden van de groep. Als begeleider bedenk en begeleid je activiteiten. Daarnaast is er het praktische werk (assistentie en huishoudelijke taken) waar je deels voor verantwoordelijk bent.

Om je goed voor te bereiden op het kamp mag je ons startweekend zeker niet missen. Hier krijg je de kans om alle andere begeleiders te leren kennen en workshops te volgen die je zullen helpen bij de voorbereiding van jouw kamp.

Tip! Onze animatorcursus van 2 april tot 8 april is ook zeker een aanrader, maar geen verplichting.


Profiel
Enthousiaste jongeren die zin hebben om van dit kamp een fantastische ervaring te maken voor onze deelnemers. We zoeken jongeren die houden van uitdagingen en die bereid zijn inspanning te leveren. Als begeleider ben je minstens 16 jaar, je hebt geen ervaring of animatorattest nodig. Op kamp voorzien wij een mix van ervaren en nieuwe begeleiders. De vakantieverantwoordelijke leidt alles in goede banen.
Aanbod
Je verblijft gratis op kamp, inclusief eten en drinken. Je krijgt geen loon, maar wel veel liefde en vriendschap van onze deelnemers en andere vrijwilligers.
Solliciteren
Contactpersoon: Joyce Hannibal
Reageren voor: 31/07/2018

Schrijf je in via ons formulier op de website. Of stuur ons een mailtje naar info@hannibalvakanties.be met wat info over jezelf en wij sturen je vrijblijvend nog wat extra informatie. (vermeld in het onderwerp dat het om deze vacature gaat)