Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Hannibalvakanties
Hannibal organiseert elk jaar minimum 20 fantastische vakanties in binnen- en buitenland voor kinderen en jongeren met een beperking (6-30jaar) en dit met de hulp van een grote bende enthousiaste vrijwilligers.
Functie
Wij zijn op zoek naar begeleiders voor een kamp voor kinderen en jongeren met een beperking. Elk jaar gaat dit kamp naar Hoogstraten van 2 tot 9 juli. We logeren in Het Spijker internaat. Je komt terecht in een enthousiaste ploeg van vrijwilligers. De groepssamenstelling op deze vakantie is 36 deelnemers (6-30 jaar), 36 begeleiders (16+), 12 leefgroepverantwoordelijken (18+), 1 vakantieverantwoordelijken (18+), 3 nachtwachten (18+), 1 logistiek medewerker (18+) en 6 koks met rijbewijs B (18+).

Dit kamp is een één-op-één kamp. Je bereidt het kamp voor jouw aandachtsdeelnemer voor. Je bedenkt en begeleidt activiteiten aangepast aan het thema en de noden van je deelnemer. Daarnaast is er het praktische werk (assistentie en verzorgingstaken) waar je deels voor verantwoordelijk bent. Je kan bij de voorbereiding van het kamp steeds met vragen terecht bij ervaren begeleiders of de vakantieverantwoordelijke.

Om je goed voor te bereiden op het kamp mag je ons startweekend zeker niet missen. Hier krijg je de kans om alle andere begeleiders te leren kennen en workshops te volgen die je zullen helpen bij de voorbereiding van jouw kamp.

Tip! Onze animatorcursus van 2 april tot 8 april is ook zeker een aanrader, maar geen verplichting.
Profiel
Enthousiaste jongeren die zin hebben om van dit kamp een fantastische ervaring te maken voor onze deelnemers. We zoeken jongeren die houden van uitdagingen en die bereid zijn inspanning te leveren. Als begeleider ben je minstens 16 jaar, je hebt geen ervaring of animatorattest nodig. Op kamp voorzien wij een mix van ervaren en nieuwe begeleiders. De vakantieverantwoordelijke leidt alles in goede banen.
Aanbod
Je verblijft gratis op kamp, inclusief eten en drinken. Je krijgt geen loon, maar wel veel liefde en vriendschap van onze deelnemers en andere vrijwilligers.
Je beleeft sowieso een top week.
Solliciteren
Contactpersoon: Joyce Hannibal
Reageren voor: 29/06/2018

Schrijf je in via ons formulier op de website. Of stuur ons een mailtje naar info@hannibalvakanties.be met wat info over jezelf en wij sturen je vrijblijvend nog wat extra informatie. (vermeld in het onderwerp dat het om deze vacature gaat)