Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Mediaraven
Mediaraven grijpt de kansen van digitale media met kinderen, jongeren en al wie met hen werkt. Met onze ervaring en expertise creëren we:

een experimenteerruimte om samen media te maken en mediacompetenties te ontwikkelen,
een breed vormings- en ondersteuningsaanbod voor wie met jongeren en media aan de slag wil,
digitale tools en mediaproducten voor iedereen die met kinderen en jongeren werkt.
Functie
In opdracht van verschillende jeugdorganisaties staat Mediaraven tijdens de vakantieperiodes in heel Vlaanderen in voor de begeleiding van vlogkampen voor kinderen en jongeren van 10 tot 14 jaar. Tijdens het kamp 'Word een YouTube ster' leren jongeren acteren, monteren, profileren,... om zo van hun eigen YouTube kanaal een succes te maken.

Voor een kwalitatieve begeleiding van deze kampen zoeken we enthousiaste, gepassioneerde kampverantwoordelijken die als studentenjob of als bijverdienste (ideaal voor freelancers!) willen instaan voor de begeleiding.

Je staat binnen deze opdracht in voor de inhoudelijke en educatieve voorbereiding en begeleiding van het kamp. Op basis van een vooraf uitgeschreven draaiboek maak je jezelf de materie eigen en zet je het programma naar je hand. Er is voldoende vrijheid om het programma bij te sturen naar eigen inzichten.

In de mate van het mogelijke zorgen we voor een extra begeleider die jou ondersteunt om het kamp vlot te laten verlopen. Je staat in voor de coaching van deze kampmoni.
Profiel
Je bent minimum 18 jaar

Je beschikt over een attest ‘animator in het jeugdwerk’, hebt relevante ervaring in het begeleiden van groepen, of beëindigde het 1ste jaar van een pedagogische opleiding met vrucht.

Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs

Je bent op voorhand aanwezig op de gratis opleidings- en coachingsmomenten.

Je bent bereid over heel Vlaanderen actief te zijn.

Het is een pluspunt als je ervaring hebt met video, montage software, vloggen, YouTube,...
Aanbod
een voltijds contract

in de periode 2/7 tot 31/8 (concrete weken overeen te komen - min. 1, max. 4 weken)

óf een vergoeding jobstudent volgens barema PC329.1

óf via de 25-dagenregel sociaal-cultureel werk volgens barema PC 329.1 (ideaal voor freelancers óf wie al een arbeidscontract heeft óf werkzoekende is)

vervoersonkosten worden terugbetaald.

je wordt een deel van de fantastische Mediaraven-familie :)
je krijgt de kans om je bij te scholen
Solliciteren
Contactpersoon: vorming@mediaraven.be
Reageren voor: 04/03/2018

Nog geen 18 jaar, of nog niet zo veel ervaring als begeleider? Maar wel ontzettend veel zin om onze kampen te begeleiden èn een centje bij te verdienen? Dan is de rol van mediamoni misschien wel iets voor jou! PROCEDURE Stuur je CV en motivatiebrief ten laatste op zondag 4 maart naar vorming@mediaraven.be Geef duidelijk aan in welke periode je beschikbaar bent. Indien je geselecteerd wordt, nodigen we je uit voor een gesprek in de week van 19 maart. Voor al je vragen kan je terecht bij vorming@mediaraven.be