Voltijds Stage


Organisatie
MUS-E Belgium vzw
MUS-E Belgium is een tweetalig platform voor kunstenaars in co-creatie. MUS-E brengt actieve kunstbeleving binnen het bereik van kinderen en jongeren, ongeacht hun voorkennis of achtergrond, binnen en buiten schooltijd. Tijdens de krokus- en paasvakantie organiseren MUS-E en Pianofabriek muzische vakantiestages.
Functie
MUS-E en Pianofabriek organiseren tijdens de krokusvakantie (maandag 12 tot en met vrijdag 16 februari 2018) en de paasvakantie (maandag 9 tot en met vrijdag 13 april 2018) twee muzische vakantiestages voor kleuters (3 tot en met 6 jaar) en voor kinderen (6 tot en met 8 jaar).
Elke stage wordt begeleid door twee MUS-E kunstenaars.
Daarnaast zoeken we voor elke groep een extra begeleider die de kinderen de hele dag mee begeleidt en tijdens de opvangmomenten spelletjes voorziet voor de kinderen.

Je dagschema ziet eruit als volgt:

8.30 – 10 uur: opvang
10 – 12 uur: atelier met de kunstenaars, je begeleidt de groep mee.
12 – 13.30 uur: middagpauze, je helpt de kinderen en voorziet spelletjes of activiteiten.
13.30 – 16 uur: atelier met de kunstenaars, je begeleidt de groep mee.
16 – 17.30 uur: opvang

Doorheen de hele stage ben jij het aanspreekpunt voor de kinderen, ouders, kunstenaars en medewerkers van Pianofabriek.
Profiel
Je wil ervaring opdoen bij het begeleiden van een jong Brussels publiek.
Vanuit je opleiding of eerdere ervaring heb je interesse om allerlei muzische werkvormen rond beeld, muziek en beweging te leren kennen.
Je neemt de verantwoordelijkheid over een groep die je wordt toegewezen, bent aanspreekpunt voor de kinderen, ouders en begeleiders. Je bent stipt aanwezig en zorgt ervoor dat de kinderen zich welkom en goed voelen doorheen de hele stage.
Je bent Nederlandstalig, maar trekt je ook uit de slag in het Frans.
Aanbod
De stages vinden telkens plaats in de Pianofabriek in Sint-Gillis, op wandelafstand van het Zuidstation of metro Hallepoort.
Begeleiders kunnen werken als vrijwilliger, stagiaire of via interimcontract.
Een degelijke vergoeding wordt voorzien.
Solliciteren
Contactpersoon: Lien Van Steendam
Reageren voor: 31/01/2018

Bezorg je kandidatuur (met korte opsomming van je relevante ervaring en motivatie) zo snel mogelijk via mail naar lien@mus-e.be. Ook voor vragen en meer informatie kan je contact opnemen met Lien Van Steendam (lien@mus-e.be).