Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Hannibalvakanties
Hannibal organiseert elk jaar minimum 20 fantastische vakanties in binnen- en buitenland voor kinderen en jongeren met een beperking (6-30 jaar) en dit met de hulp van een grote bende enthousiaste vrijwilligers. Wij organiseren ook elk jaar een fantastische animatorcursus.
Functie
Wij zijn op zoek naar begeleider voor een kamp voor jongeren met een beperking. Dit jaar gaat dit kamp naar Eifel van 6 tot 13 augustus. We logeren in een vakantiehuisje in Bettingen. Je komt terecht in een enthousiaste ploeg van vrijwilligers. De groepssamenstelling op deze vakantie is 6 deelnemers (18-30 jaar), 2 begeleiders (21+), 1 vakantieverantwoordelijken (21+).

Wat zijn je taken?
Het kamp vraagt een inhoudelijke invulling. Als begeleider bedenk en begeleid je activiteiten. Je plant uitstapjes. Dit doe je allemaal in samenspraak met de andere begeleiders.

Om je goed voor te bereiden op het kamp mag je ons startweekend zeker niet missen. Hier krijg je de kans om alle andere begeleiders te leren kennen en workshops te volgen die je zullen helpen bij de voorbereiding van jouw kamp.

Komt dit kamp voor jou niet uit?
Bekijk ook zeker onze andere vacatures op deze site. Je kan ons ook mailen ons vrijblijvend voor informatie over andere kampen waarvoor we nog begeleiders zoeken.
Profiel
Een enthousiaste jongere (+21) die zin heeft om van dit kamp een fantastische ervaring te maken voor onze deelnemers. We zoeken een jongere die houdt van uitdagingen en die bereid is inspanning te leveren. Je hebt geen ervaring of animatorattest nodig. Op kamp voorzien wij een mix van ervaren en nieuwe begeleiders. De vakantieverantwoordelijke leidt alles in goede banen.
Aanbod
Je reist en verblijft gratis op kamp, inclusief eten en drinken. Je krijgt geen loon, maar wel veel liefde en vriendschap van onze deelnemers en andere vrijwilligers.
Solliciteren
Contactpersoon: Joyce Hannibal
Reageren voor: 03/08/2018

Schrijf je in via ons formulier op de website. Of stuur ons een mailtje naar info@hannibalvakanties.be met wat info over jezelf en wij sturen je vrijblijvend nog wat extra informatie. (vermeld in het onderwerp dat het om deze vacature gaat)