Voltijds Vast


Organisatie
Pro Natura
Pro Natura is een sociale en duurzame onderneming met 180 werknemers gevestigd in Eeklo, Pamel en Vilvoorde. Al 26 jaar zorgen wij voor meer en betere natuur en creëren tegelijkertijd nieuwe kansen jobs. Via onze innovatieve projecten stimuleren we zinvol groen werk in de streek en bieden we tewerkstelling, opleiding en werkervaring aan mensen die moeilijk een job vinden in het gewone arbeidscircuit.
Functie
Ben jij een echte natuurmens? Steek je graag de handen uit de mouwen en ben je een creatieve handige groene Harry/Henriette? Werkt jouw enthousiasme en motivatie aanstekelijk op onze arbeidszorgmedewerkers? Dan ben jij de geknipte begeleider voor Pro Natura.

DE JOB

Arbeidszorg is een vangnet voor personen die omwille van persoons- en/of maatschappij gebonden redenen niet (meer) kunnen werken in het klassieke arbeidscircuit. Als begeleider sta je in voor het ondersteunen van onze arbeidszorgmedewerkers bij het uitvoeren van groen- en natuurprojecten op het terrein.

 je begeleidt en ondersteunt onze medewerkers bij het uitvoeren van de opdrachten van onze klanten (gemeenten, regionale landschappen, ANB,…)
 je bent verantwoordelijk voor de dagdagelijkse planning en kwalitatieve uitvoering van natuur- en groenprojecten (ecologisch groenonderhoud, gifvrij onkruid bestrijden, snoeien, haagscheren, aanplanten, plaatsen van omheiningen, …)
 samen met je collega’s zorg je voor de ondersteuning van je ploeg op sociaal en technisch vlak door o.m. de individuele begeleidings- en de opleidingsplannen op te volgen, begeleidingsgesprekken in te plannen, opleidingen te organiseren,…
 op regelmatige basis is er overleg met het regioteam
Profiel
 Motivatie en goesting voor de job geven steeds de doorslag!
 andere troeven zijn mooi meegenomen:
o een opleiding als professionele bachelor, bij voorkeur maatschappelijk assistent, groenmanagement of gelijkwaardig door ervaring
o kennis van ecologisch groenonderhoud of natuurbeheer is een grote troef
o omgaan met en begrip hebben voor kansengroepen
o resultaatgericht, stressbestendig en klantvriendelijk werken
o in het bezit zijn van een rijbewijs of bereid zijn om dit te behalen
Aanbod
Je komt terecht in een gepassioneerd team dat zich onderscheidt door haar zin voor innovatie en duurzaamheid.

Wij bieden:
 een voltijds contract van onbepaalde duur
 een bijzonder boeiende job met aantrekkelijke voordelen (GSM, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques…)
 een afwisselende functie met zin voor verantwoordelijkheid
 ruimte om permanent te groeien, ondersteund door gerichte opleiding en coaching.
 een hardwerkend en leuk jong team staat voor je klaar (en vice versa)
 onmiddellijke indiensttreding

Wij zijn geïnteresseerd in je kwaliteiten ongeacht je geslacht, handicap, etnische afkomst en nationaliteit. Wij verzekeren een professionele en discrete behandeling van je kandidatuur.
Solliciteren
Contactpersoon: Wim Vandendriessche
Reageren voor: 01/11/2019

Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar Wim Vandendriessche, regioverantwoordelijke van Pro Natura Eeklo. Tel: 0497 26 91 16 Brief: Galgenstraat 60, 9900 Eeklo e-mail: wim.vandendriessche@pronatura.be