Organisatie

Be-Part, Platform voor actuele kunst

Be-Part is een platform voor actuele beeldende kunst in Zuid-West-Vlaanderen en een internationaal laboratorium voor de creatie en presentatie van hedendaagse kunst. Gericht op actuele beeldende kunst, kent het een belangrijke plaats en aandacht toe aan de raakvlakken en interacties met andere disciplines, om zo actuele kunst voor te stellen in al zijn diversiteit en het publiek te laten kennismaken met de recente ontwikkelingen en debatten in de kunstwereld. Be-Part wil artistiek talent selecteren, ondersteunen, ontwikkelingskansen geven, presenteren en waar mogelijk internationaal lanceren. Sinds 1 juli 2018 is Be-Part een interlokale vereniging met een werking in Waregem en in Kortrijk.


Functieomschrijving

Vanaf oktober openen we onze goednieuwe locatie in Het Pand te Waregem. Als hedendaags kunstenplatform organiseren we van hieruit tentoonstellingen, workshops en andere activiteiten. Daarom zijn we opzoek naar mensen met een hart voor kunst!


Profiel

Als vrijwilliger kan je helpen bij een rits aan uiteenlopende taken; een oogje in het zeil houden bij een activiteit, een woordje uitleg geven aan bezoekers en scholen of helpen tijdens een feestelijke opening...

Aanbod

In ruil krijg je een vrijwilligersvergoeding en leer je de werking van Be-Part van binnenuit kennen, ben je betrokken bij artistieke projecten, loop je hedendaagse kunstenaars regelmatig tegen het lijf en maak je deel uit van interessante projecten.

Categorie
Artistiek
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Freelance
Regio
West-Vlaanderen