Profiel

* Je bent gepassioneerd door een sportieve levensstijl met gebalanceerde voeding.

* Je hebt een passie voor wielrennen, en kan zelf een aardig toertje fietsen. We hebben iemand nog om onze group rides te begeleiden!

* Je hebt de vriendelijkste lach en hebt een oog voor details. Je stelt de klanten op hun gemak en brengt een aangename sfeer naar Peloton Café.

* Ervaring in horeca is een plus, maar zeker geen vereiste.

Je hebt vooral zin om mee te bouwen aan een gezellige wielerbar.

Organisatie

Peloton Café - Centrum van de Ronde van Vlaanderen

Oudenaarde

Aanbod

Een competitief loon

Een verantwoordelijke plaats binnen een klein en jong team.

Op termijn een voltijdse tewerkstelling

Functieomschrijving

Peloton Café

In het Peloton Café komt koers volledig tot leven. Samen met het Centrum van Ronde van Vlaanderen ontfermen we ons over wielrennerij in de Vlaamse Ardennen. We bieden een thuis voor de doorwinterde flandrien en de hypergeconcentreerde koersanalist, maar ook het sportieve gezin kan tijdens hun uitje terecht bij ons voor een welverdiende pauze. Naast ons menu met heerlijke cappuccino’s, huisgemaakte limonades en verkwikkende lunches organiseert Peloton Café ook screenings van wielerwedstrijden, group rides, workshops…

Functie

Je bent het gezicht van ons jong team dat de fietsers verwent tijdens hun lastige tochten. Je brengt niet enkel iets te eten naar de klanten, maar brengt ook een lach over. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking in de bar. Zo volg je bestellingen op bij leveranciers, Bovendien ben je het aanspreekpunt voor de organisatie van evenementen. Dankzij je hands-on mentaliteit ben je in staat vlot brandjes te blussen, zonder je cool te verliezen.
In een flexibel werkschema wissel je af met de gerant om de bar draaiende te houden. Weekendwerk hoort daarom bij de job.

Solliciteren

Stuur een mail naar joke.vandenabeele@crvv.be

Reageren voor: 30/09/2020
Solliciteren

Stuur een mail naar joke.vandenabeele@crvv.be

Reageren voor: 30/09/2020
Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen