Profiel

- Je hebt relevante horeca ervaring, ervaring in een verantwoordelijke rol is een meerwaarde.


- Je beschikt over een goede fysiek en bent bereid tot avond -en weekendwerk.


- Je bent klantgericht, vriendelijk, en je bent een vertrouwd gezicht voor de klanten en bezoekers.


- Je beschikt over goede sociale en leidinggevende vaardigheden om een kleine ploeg aan te sturen en te motiveren.
- Je kan probleemoplossend denken en werken.


- Een flexibel uurrooster schrikt jou niet af: weekend -en avondwerk zijn geen enkel probleem voor jou.


- Je woont bij voorkeur in Gent.


Organisatie

Broei vzw
Broei is een tijdelijke invulling gericht op jongeren van 16-30 jaar in het historische Geeraard de Duivelsteen in Gent en loopt van mei t/m oktober 2021. Bar Broei vormt het kloppend hart van Broei, en is naast een vaste verzamelplek voor vele jongeren ook de plek waar vele evenementen en activiteiten plaatsvinden die door de vaste residenten op poten worden gezet.

Voor de realisatie van de tweede editie van BROEI zoeken we voor de periode van 15/04/2021 tot uiterlijk 15/11/2021, twee deeltijdse (3/5 VTE) barverantwoordelijken (m/v/x) die de drijvende krachten én de gezichten achter Bar Broei vormen.

Aanbod

Een deeltijds contract (ca. 24u per week) op tijdelijke basis. Een correcte verloning volgens de geldende barema’s, een heel fijn team van collega’s, en een fascinerende werkplek in het hartje van Gent.

Functieomschrijving

Je bent in de eerste plaats de co-verantwoordelijke van de bar: je leidt de bar, volgt de bestellingen op, en werkt zelf mee achter de bar. Je gaat op zoek naar vrijwilligers en studenten die achter de bar willen meewerken en bent proactief als het gaat over zoeken en betrekken van activiteiten en evenementen die kunnen doorgaan in de bar. Je bent een echte teamspeler die zich als een vis in het water voelt tussen enerzijds de vele (jongere) bezoekers, en anderzijds de diverse community van vaste organisaties die BROEI als uitvalsbasis hebben. Tegelijk kan je echter ook zelfstandig werken en de bar als jouw eigen schip door wilde wateren leiden!


En je hebt bovenal gewoon veel goesting!

- Je fungeert in tandem met je collega als verantwoordelijke voor de bar: jullie dragen samen de eindverantwoordelijkheid van Bar Broei en zorgen ervoor dat alles vlot verloopt.


- Je staat in voor de bestellingen, boodschappen, inventaris, en stock. Je hebt contact met verschillende leveranciers en denkt mee na over het aanbod.


- Je stelt de planning op van het barpersoneel: je zorgt voor de opvolging van hun contracten


en staat in voor de zoektocht, opleiding en begeleiding van studenten, en vrijwilligers.


- Je bent vaak het gezicht en eerste aanspreekpunt van Broei: je treedt op als een goede host en stuurt bezoekers door indien nodig.


- Je denkt en werkt waar mogelijk mee aan verschillende activiteiten en evenementen om van de bar een echte ontmoetingsplek te maken.


- Je helpt de productiemedewerker(s)een handje bij de technische opbouw en afbraak (sound & light).


- Indien nodig ondersteun je het team op gebied van algemene administratie.


- Je zorgt voor de algemene netheid van de bar, zaal, en sanitair.Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen