Voltijds Vast


Organisatie
Veilinghuis Bernaerts
Veilinghuis Bernaerts is een groeiend familiebedrijf in de internationale kunstmarkt. Voor ondersteuning van onze fotografiestudio zoeken we een veelzijdig assistent(e). Het gaat om vaste, voltijdse betrekking.
Functie
Samen met de fotografe ondersteun je de werking van de studio. Naast het fotograferen en bewerken van de stukken, gaat jouw focus meer uit naar onze online communicatie en social media. Verder assisteer je bij de opmaak van de catalogi. Je hebt dus een uitgebreide kennis van het Adobe CC packet.
of
Je bent allround assistent(e) in onze fotostudio. Je staat mee in voor het bewerken, detoureren en het maken van productfoto’s. Je onderhoudt onze website en social media.
Daarnaast verzorg je de opmaak en afwerking van drukwerk. Dit gebeurt in nauw overleg met collega’s en andere contactpersonen zoals de drukker.
Profiel
Je bent zeer sterk in Photoshop, InDesign en Acrobat. Ervaring met studiofotografie is een must. Je voert snel en efficiënt grafische opdrachten uit. Het verwerken van grote hoeveelheden fotomateriaal en regelmatige deadlines schrikken je niet af. Je bent flexibel, nauwkeurig en kan zelfstandig werken met aandacht voor kwaliteit en de huisstijl.
Aanbod
Je werkt in een dynamische omgeving van een familiebedrijf. Je werkt samen met een enthousiast team in een groeiend bedrijf met internationale uitstraling.
Wij bieden je een vaste, voltijdse job met veel afwisseling.
Solliciteren
Contactpersoon: Peter Bernaerts
Reageren voor: 10/05/2019

Solliciteren ten laatste op 10 mei 2019. Stuur je motivatie + CV naar: peter@bernaerts.be en astrid@bernaerts.be