Organisatie

Filmfestival Oostende

Functieomschrijving

Je staat mee in voor het opvolgen van alle partnerrelaties. Je maakt nauwkeurig de dossiers op en behoudt een overzicht van alle afspraken. Je helpt met de organisatie en logistieke opvolging samen met onze collega’s van de event-afdeling. Je staat in voor het inhoudelijk beheer van het partnerluik op de website, opmaak van de B2B-nieuwsbrieven en verzorgen van de Linkedin pagina. Je ondersteunt het business development en hospitality team tijdens het festival (ontvangst genodigden, gastenlijsten bijhouden, receptieruimtes controleren, ...). Je bouwt mee aan de business community rond het festival.

Profiel

  • Je hebt servicegericht en houdt ervan om onze genodigden een onvergetelijk moment te bezorgen;
  • Je bent administratief sterk en kan vlot overweg met Google Drive;
  • Je communiceert vlot - zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je kan zelfstandig werken, anticipeert en bent zelfsturend;
  • Je werkt efficiënt en haalt deadlines. Last-minute wijzigingen in de planning vormen geen probleem voor jou. Je kan presteren onder tijdsdruk;
  • Je bent flexibel en bereid om ook buiten de reguliere kantooruren te werken.

Aanbod

Filmfestival Oostende biedt je een uitdagende en afwisselende job in een sterk groeiende en dynamische organisatie en een unieke blik achter de schermen van een (inter)nationaal filmfestival. Je komt terecht in een jong enthousiast team, maar kan ook rekenen op de ervaring van onze seniors. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde duur van 2 november tot en met 17 februari met een correcte verloning cfr. de barema’s in het PC 304.

Categorie
Directie en management
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
West-Vlaanderen