Organisatie

Mu.ZEE vzw

Mu.ZEE vzw is hét kunstmuseum aan zee voor Belgische kunst. Mu.ZEE toont, verzamelt, beheert, digitaliseert en bestudeert Belgische beeldende kunst van de 19de eeuw tot en met vandaag, dankzij subsidies van de Vlaamse Gemeenschap en de Stad Oostende. Het museum laat haar unieke collectie Belgische kunst met het internationale kunstenveld aansluiten en toont de verbindingen tussen moderne en hedendaagse kunst. Ook het Permekemuseum in Jabbeke maakt deel uit van Mu.ZEE vzw.

Functieomschrijving

Als art-handler sta je in voor de manipulatie, verpakking en verplaatsing van de kunstobjecten teneinde deze zo veilig mogelijk van één locatie naar een andere (tentoonstellingsruimte, erfgoeddepot) te brengen.

In nauw overleg met het verhuisteam van Mu.ZEE staat de art-handler in voor de concrete uitvoering van het verplaatsen/transporteren en het installeren/demonteren van objecten. Samen met de restauratoren schat de art-handler de mogelijke risico’s van de hieraan verbonden manipulatie van objecten en neemt de nodige preventieve maatregelen om deze risico’s zoveel mogelijk te elimineren.

Voor een uitgebreide omschrijving, ga naar www.muzee.be

Profiel

-Je hebt minstens 5 jaar ervaring met art-handling en het verpakken van kunstwerken.

-Je hebt technische vaardigheden en een probleemoplossend vermogen. Ervaring met het maken van travelframes, steunconstructies en transportkisten is een bonus.

-Je bent een teamspeler en hebt affiniteit met kunst en kunstwerken.

-Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent praktisch ingesteld.

-Je bent op korte termijn beschikbaar.

-Als je in het bezit bent van een rijbewijs B is dit een pluspunt.

Aanbod

Een bijzonder fijne en positieve werkomgeving, waar je een regelmatig werkritme zal hebben en dit binnen een maatschappelijk relevante context. Je krijgt een halftijds contract van bepaalde duur, voor de periode van 6 maanden, met mogelijke verlenging. De verloning beantwoordt aan de afspraken in het Paritair Comité van de socio-culturele sector, salarisschaal B1C (PC 329.01).

Bij je aanwerving gaan we op basis van tewerkstellingsattesten na hoeveel jaar relevante ervaring (en schaalanciënniteit bij overheden) je in eerdere gelijkaardige functies hebt opgebouwd. Die ervaring wordt meegenomen in de berekening van je brutosalaris.

Mu.ZEE biedt maaltijdcheques t.w.v. 7€, vergoeding woon-werkverkeer, terugbetaling fietsverkeer, diverse opleidingsmogelijkheden.

Categorie
Techniek en productie
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
West-Vlaanderen