Organisatie

Helix Art & Technics

Helix is een cultureel toeleveringsbedrijf en assisteert culturele instellingen, musea, culturele centra en kunstenaars technisch bij het maken van tentoonstellingen en kunstwerken . Wij maken, bouwen en plaatsen kunstwerken in opdracht en doen alle organisatie daaromtrent. Helix bestaat sinds 1997 en is aan een uitbreiding van haar activiteiten begonnen .

Functieomschrijving

Als Art Handler (m/v) sta je in voor de dagelijkse technische plaatsing of manipulatie (inpak, uitpak) van diverse kunstwerken op cultuurlocaties over heel Vlaanderen. Je werkt in team volgens de professionele normen van conservatie en behandeling van kunstwerken .

Profiel

Je hebt een technische en/of artistieke achtergrond door opleiding of ervaring . Je hebt een basiservaring in musea of cultureel centrum actief in beeldende kunst of in een andere culturele instelling of bedrijf. Je bent nauwgezet en geduldig met een liefde voor kunst of cultuur. Je bent nauwgezet en praktisch technisch ingesteld, geduldig en een teamplayer en hebt noties van kunstconservatie . Bij voorkeur beschik je over een rijbewijs B. Je woont in de ruime regio in of tussen Antwerpen en Gent .


AanbodInteressante technisch artistieke job met veel afwisseling. Deeltijdse of voltijdse vaste job met correcte verloning volgens barema's en extra voordelen naargelang ervaring en opleiding.


Jaarlijkse opleiding in huis voorzien mbt tot kunstmanipulatie.

Solliciteren

stuur een mailtje met cv en motivatiebrief naar :

Helix@Helixbvba.be

Reageren voor: 22/12/2021
Solliciteren

stuur een mailtje met cv en motivatiebrief naar :

Helix@Helixbvba.be

Reageren voor: 22/12/2021
Categorie
Artistiek
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen