Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Activak vzw
Activak vzw is een landelijk erkende jeugdorganisatie die in de eerste plaats binnenlandse en buitenlandse jeugdvakanties voor jongeren van 3 tot 17 jaar organiseert. Verder organiseert Activak vzw ook speelkriebels, speelpleinen en schoolprojecten.

De missie van Activak vzw is een zinvolle vrijetijdsbesteding te bieden aan jongeren en kinderen, een doorgedreven themawerking uit te bouwen, een ontmoetingsplaats te bieden, kinderen en jongeren te stimuleren en bij te staan in het opnemen van verantwoordelijkheid en hen te betrekken via inspraak. Kortom: onvergetelijke momenten te bezorgen aan iedereen!
Functie
Om dat allemaal te verwezenlijken heeft Activak in de zomermaanden veel en goede animatoren nodig die één of meerdere weken mee op kamp willen gaan. Ben je dus nog een weekje vrij in juli of augustus, ontmoet je graag nieuwe mensen en vind je het geweldig om met kinderen om te gaan? Stuur dan snel een mailtje naar animatoren@activak.be !
Profiel
Je bent minimum 16 jaar Je bent in het bezit van een (hoofd-) animatorattest of je behaalde een diploma in een pedagogische of educatieve opleiding
Je bent in het bezit van een bewijs goed gedrag en zeden type II
Je doet graag eens zot, maar kan ook de nodige verantwoordelijkheid nemen
Je hebt een hart voor kinderen en jongeren en kan je creatief inleven in thema’s
Aanbod
Dankbare en gelukkige kinderen
Een toffe, ontspannende en te gekke ervaring
Unieke kansen om nieuwe mensen te ontmoeten
Ondersteuning bij het voorbereiden van het kamp
Uitgebreide draaiboeken die je zeker mee op weg helpen
Een eerlijke onkostenvergoeding
Solliciteren
Contactpersoon: Nick Gryp
Reageren voor: 29/06/2018

Interesse? Stuur dan snel een mailtje naar animatoren@activak.be!