Organisatie

Kadee vzw

Alle kinderen verdienen het om in de vakantie een week op kamp te gaan en gewoon te genieten. Zeker ook kinderen in armoede of een maatschappelijk kwetsbare situatie, die al te veel stress en problemen moeten ondergaan. Toch zien we dat net deze kinderen uit de boot vallen omdat de kampen te duur zijn, of omdat kinderen met soms moeilijk gedrag geweigerd worden.

Specifiek voor deze kinderen organiseren we met vzw Kadee vakantiekampen. Onze kampen hebben meer animatoren dan gemiddeld, en de vrijwilligers hebben ervaring met de doelgroep. Zo krijgen alle kinderen de aandacht en zorg die ze verdienen.

Functieomschrijving

Als animator speel, eet en slaap je een hele week tussen de deelnemers van het kamp. Je bent gedreven, enthousiast en gaat graag om met kinderen, tieners of jongeren. Je houdt ervan om toffe activiteiten te organiseren en steekt de handen graag uit de mouwen bij de voorbereiding, uitvoering en opruim ervan. Je kan oplossingsgericht handelen wanneer een kind of jongere even een moeilijk moment heeft. Herken je je hierin? Dan hebben we jouw hulp nodig.

Profiel

Om mee te gaan als animator kijken we naar je competenties. Je hebt in principe geen attest in het jeugdwerk nodig, want we kijken naar het geheel van je vaardigheden, studies en eerdere ervaring.

Aanbod

Verblijf van 25 december tot 1 januari inclusief het leren kennen van nieuwe mensen, eten, toffe activiteiten en een rugzak aan ervaringen.

We schaatsen op het ijs, spelen een gezelschapsspel bij de open haard of ravotten misschien zelfs in de sneeuw. Wij maken er een warm en magisch kamp van!

Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen