Profiel

Op zoek naar een leuke zomer? Dan ben je bij ons op het jusite adres!


Je komt terecht in een leuke, kleine en goed draaiende ploeg. Als nieuwe animator mag je rekenen op de nodige begeleiding van je dagverantwoordelijken en van de hoofdleiding.


Nog niet zo bekend met het speelplein? Geen probleem! We helpen en begeleiden je! Bovendien word je na je inschrijving uitgenodigd op een introductieweekend, waarop een aantal ervaren animatoren jou de hele werking uit de doeken doen.


Wat brengt het jou op? Een fantastische zomer natuurlijk, met kinderen van alle leeftijden en een bangelijk animatorenteam. Je ontvangt ook een vrijwilligersvergoeding vanaf 25 euro per week.


En daarna? Als je een leuke zomer hebt gehad, mag je wat ons betreft elk jaar terugkomen! Doorheen het jaar worden er maandelijks activiteiten georganiseerd en ook tussendoor spreken de animatoren wel eens af om samen iets te doen! Misschien word je wel zo hard door het speelpleinwerk aangegrepen dat je er enkele jaren blijft plakken en je cursus animator of hoofdanimator gaat volgen… Maar dat is natuurlijk nu nog niet aan de orde!


Organisatie

Speelpleinwerking WigWam

Doe eens speels: word animator!

Aanbod

- Vrijwilligersvergoeding


- Leuke activiteiten, ook doorheen het jaar


- Vrienden


- en veel meer :)

Functieomschrijving

Sta jij te springen om urenlang te ravotten, gigantische kampen te bouwen en spectaculaire knutselwerken te maken met de plezantste kinderen van het land? Dan is animator worden op het speelplein op jouw lijf geschreven! Sta een hele vakantie in voor het speelplezier van Genkse kinderen en amuseer je ondertussen te pletter met je mede-animatoren. Want dát is speelplein!


Solliciteren

Je kan solliciteren door een mailtje te sturen naar speelpleinwerking.wigwam@gmail.com of door een sms of belletje op 0470/65.93.38

Gewoon doen!

Reageren voor: 26/06/2021
Solliciteren

Je kan solliciteren door een mailtje te sturen naar speelpleinwerking.wigwam@gmail.com of door een sms of belletje op 0470/65.93.38

Gewoon doen!

Reageren voor: 26/06/2021
Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Limburg