Profiel

Je hebt een neus voor taal en een grote liefde voor boeken. Je kan fouten snel uit een tekst halen en hebt een vlotte pen. Je hebt een brede interesse, kan zelfstandig werken en vlot communiceren. Daarnaast ben je nieuwsgierig, creatief en niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

Organisatie

Overamstel Uitgevers België
Overamstel uitgevers bestaat uit de volgende (boeken)uitgeverijen: Carrera, Voetbal Inside, Hollands Diep, Horizon, Lebowski, Moon en The House of Books. Met deze uitgeverijen is Overamstel uitgevers actief binnen vrijwel alle genres: literatuur, sportboeken, thrillers, kinderboeken, kookboeken en geschiedenis. Binnen Overamstel Uitgevers is uitgeverij Horizon het enige fonds dat zich specifiek toespitst op de Vlaamse markt.

Aanbod

Een fijne stageplek in het centrum van Antwerpen. Je wordt met open armen ontvangen door een klein team fellow book nerds. Omdat je overal bijspringt krijg je de kans om enorm veel bij te leren. De stageperiode en tewerkstelling (voltijds/deeltijds) is bespreekbaar. we voorzien een tussenkomst in de vervoersonkosten.

Functieomschrijving

Voor onze afdeling in België zijn we op zoek naar een allround stagiair(e). Je ondersteunt de redactie, maar ook de collega's van PR & Marketing en onze Salesafdeling. Je takenpakket bestaat onder andere uit het corrigeren van zetproeven, persberichten schrijven, research, bedenken van sociale media- en andere marketingcampagnes en assistentie bij auteursbezoeken en perspresentaties.
Solliciteren
Stuur een mailtje met je motivatie en cv naar maja.matthys@horizon.be.
Reageren voor: 16/12/2020
Solliciteren
Stuur een mailtje met je motivatie en cv naar maja.matthys@horizon.be.
Reageren voor: 16/12/2020
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen