Organisatie

Vlaamse Gemeenschapscommissie
De VGC is de basis en de draaischijf voor de Vlaamse gemeenschap in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ze staat open voor iedereen die hierbij aansluiting zoekt.

Functieomschrijving

De Vlaamse Gemeenschapscommissie stelt een aanwervingsreserve samen voor de functie van technicus - allround klusjesman of klusjesvrouw met administratieve vaardigheden (niveau C) bij de algemene directie Onderwijs en Vorming voor haar onderwijscampussen te Sint-Agatha-Berchem.


Als allround klusjesman of klusjesvrouw word je tewerkgesteld op twee onderwijscampussen van de VGC in Sint-Agatha-Berchem. Jouw standplaats bevindt zich op campus Kasterlinden (Groot-Bijgaardenstraat 434) en je voert ook opdrachten uit op onderwijscampus Technologie (Technologiestraat 1).


Als allround klusjesman of klusjesvrouw werk je als lid van het Technisch Operationeel Team (TOP-team) mee aan het beleid bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne op de onderwijscampussen. Het TOP-team voert diverse facilitaire opdrachten uit ter ondersteuning van de onderwijsinstellingen: schoonmaak, klusdiensten, logistieke opdrachten, grootkeukenwerking, bewaking …


Je zorgt mee voor een veilige leer-, leef- en werkomgeving door de opvolging en controle van werken en leveringen, en het up-to-date houden van alle relevante documentatie m.b.t. onderhoudsplanning en werken. Je helpt je collega’s mee bij de uitvoering van de facilitaire werken (klusopdrachten, logistieke opdrachten, groenonderhoud …).


Het is een troef als je over noties elektriciteit beschikt en/of rijbewijs D om met de schoolbus te rijden of bereid bent om het rijbewijs D, betaald door de werkgever, te behalen.


− Je beheert mee de planning en volgt deze correct op. Je stuurt eventueel bij.


− Je staat in voor de opvolging van de uitgevoerde werken door collega’s en externe firma’s.


− Je doet de administratieve verwerking van informatie (keuringsattesten, bestelbonnen, facturen …) volgens de richtlijnen van de campussen en de VGC.


− Je vervangt de leidinggevend als deze afwezig is.


− Je voert algemene onderhouds- en kluswerken uit.


− Je voert logistieke taken uit (leerlingenvervoer, verhuisopdrachten, afvalbeheer …).


− Je voert het groenonderhoud uit.


− Je helpt collega’s en voert opdrachten uit in functie van de noden.


− Je stuurt het onderhoudspersoneel aan.


− Je staat in voor de opvolging van het gebouwenbeheersysteem.


− …

Profiel

We verwelkomen je graag in deze selectie als je aan de volgende drie voorwaarden voldoet:


1. Dit is een selectie op niveau C. Daarom vragen we je om één van de volgende documenten toe te voegen aan je sollicitatie:


− een diploma van het hoger secundair onderwijs;


− een bachelordiploma of diploma van het hoger onderwijs van het korte type;


− een attest waaruit blijkt dat je de niveaugebonden competenties van niveau B of C buiten een diploma hebt verworven (overeenkomstig artikel 2.2.6 rechtspositiebesluit);


− een academische gelijkwaardigheidserkenning van je buitenlands diploma, uitgereikt door NARIC Vlaanderen in naam van de Vlaamse minister van Onderwijs.


2. Verder moet je al je burgerlijke en politieke rechten kunnen uitoefenen. Dit bewijs je op het moment van je aanwerving door een blanco uittreksel uit het strafregister voor te leggen. Het uittreksel kan je aanvragen in de gemeente waar je woont.


3. Ten slotte moet je medisch in staat zijn om deze functie uit te oefenen.

Aanbod

Met deze voltijdse contractuele functie als technicus bij de algemene directie Onderwijs en Vorming kom je terecht in een dynamische overheidsorganisatie. Wat wij doen en waar wij voor staan, vind je verder in deze informatiebundel.


Neem je deel als statutair VGC-personeelslid? Dan verlies je je statuut als je wordt aangesteld in deze functie, en word je contractueel personeelslid met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur. Deze functie wordt immers gefinancierd met specifieke middelen.


Als organisatie investeren wij volop in onze medewerkers. Je krijgt heel wat ontwikkelingskansen en kan dus volop je competenties verder verdiepen en uitbreiden. Hiermee start je al volop tijdens je inwerktijd, die 6 maanden duurt. Tijdens deze periode evalueren we je driemaandelijks.


Verloningspakket


Als technicus (met salarisschaal C121) verdien je een niet-geïndexeerde jaarwedde tussen 14 110 EUR en 22 610 EUR. Dit komt neer op een bruto-maandwedde van 2.058,23 EUR en een netto maandwedde van 1.664,01 EUR. Dit is de berekening als je ongehuwd bent, geen personen ten laste hebt en nog geen anciënniteit in je loopbaan hebt opgebouwd.


Daarnaast bieden we je de volgende voordelen:


− Je ontvangt een eindejaarstoelage.


− We vergoeden je woon-werkverkeer als je met de fiets of met het openbaar vervoer (via een abonnement) komt.


− Je krijgt een MIVB-abonnement.


− We bieden een uitstekende hospitalisatieverzekering voor jou. Je gezinsleden kan je voordelig laten aansluiten.


− Je ontvangt maaltijdcheques.


− Verhuis je voor deze job naar het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Dan helpen we je met een verhuispremie.


− Je krijgt een stadspremie als je in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest woont.


− Elk jaar heb je 35 vakantiedagen als je voltijds werkt.


− Tussen Kerstmis en Nieuwjaar krijg je ook vrijaf.


− We hebben oog voor work-in-life balans via allerlei uurroosters en telewerkmogelijkheden voor heel wat jobs.


− Als contractueel personeelslid krijg je een aanvullend pensioen via een tweede pensioenpijler. Je bouwt een extra pensioenkapitaal op omdat de VGC jaarlijks een premie van 4% van je jaarloon in het Vlaams Pensioenfonds stort.

Solliciteren

Hoe solliciteer je?

Wil je je kandidatuur indienen? Surf dan naar onze website www.jobsolutions.be/register/9135 en vul het registratieformulier volledig en correct in. Solliciteren kan ten laatste op zondag 3 oktober 2021.

Voeg ook een scan van je diploma toe, of het attest waaruit blijkt dat je de niveaugebonden competenties buiten een diploma hebt verworven, of de academische gelijkwaardigheidserkenning van je buitenlands diploma. Anders is je kandidatuur helaas ongeldig.

De online registratie geldt als indieningsdatum.

Reageren voor: 03/10/2021
Solliciteren

Hoe solliciteer je?

Wil je je kandidatuur indienen? Surf dan naar onze website www.jobsolutions.be/register/9135 en vul het registratieformulier volledig en correct in. Solliciteren kan ten laatste op zondag 3 oktober 2021.

Voeg ook een scan van je diploma toe, of het attest waaruit blijkt dat je de niveaugebonden competenties buiten een diploma hebt verworven, of de academische gelijkwaardigheidserkenning van je buitenlands diploma. Anders is je kandidatuur helaas ongeldig.

De online registratie geldt als indieningsdatum.

Reageren voor: 03/10/2021
Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest