Organisatie

Familiekunde Vlaanderen vzw
Familiekunde Vlaanderen vzw is een door de Vlaamse Overheid erkende cultureel-erfgoedorganisatie die actief is op het vlak van familiegeschiedenis en familiaal erfgoed. Vele vrijwilligers zetten zich in om het onderzoek naar familiegeschiedenis te faciliteren. Dit gebeurt aan de hand van familiekundige dienstverlening en advies, via onze website www.familiegeschiedenis.be en door het aanbieden van een over geheel Vlaanderen en Brussel verspreid aanbod van cursussen en voordrachten omtrent familiegeschiedenis. Voor online vragen in verband met familiekunde of heemkunde, kan u terecht op het gemeenschappelijk forum van Familiekunde en Heemkunde Vlaanderen.

Functieomschrijving

Onderdompeling in een bad van familiegeschiedenis

Heb je een beetje tijd over in je drukke dagschema om ons te komen ondersteunen met licht praktisch werk allerhande? Dit kan natuurlijk ook thuis gebeuren. Wij verzamelen informatie, sorteren, scannen en voeren deze gegevens in Excel in. Mensen helpen in hun persoonlijke zoektocht, zegt je dat wat? Interesse? Neem contact op met ons gepassioneerde team en we bespreken de uitgebreide mogelijkheden.

Profiel

Je duikt onder in een boeiend leven van familiegeschiedenissen via bidprentjes, rouwbrieven en historische tijdschriften Wij bieden vele boeiende en veranderlijke taken binnen het warme familiale karakter van onze werking met alle leeftijden Je kan bijna altijd zelf je werktijden bepalen of bespreken Ben je leergierig en sociaal, dan ben je zeker de geknipte persoon om dit warme team aan te vullen.
Solliciteren
via e-mail: vt@familiekunde-vlaanderen.be of telefonisch : 03 646 99 88 (Di, Woe, Do namiddag)
Reageren voor: 31/12/2021
Solliciteren
via e-mail: vt@familiekunde-vlaanderen.be of telefonisch : 03 646 99 88 (Di, Woe, Do namiddag)
Reageren voor: 31/12/2021
Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen