Voltijds Stage


Organisatie
Explore.Brussels vzw
Explore.Brussels is een netwerk van Brusselse organisaties voor thematisch toerisme dat ARAU, Arkadia, Brussel Babbelt, Pro Velo en La Fonderie groepeert. Samen werken de organisaties ieder jaar een programma met geleide bezoeken uit. Ze hebben elk een eigen en aanvullende kijk op de stad en organiseren bezoeken en rondleidingen te voet, met de bus of met de fiets. Sinds 2017 organiseert Explore.Brussels ieder jaar in maart het Brussels Art Nouveau & Art Deco Festival, dat bezoekers de kans biedt om het art nouveau en art deco erfgoed van Brussel te ontdekken. Tijdens dit festival openen zo'n vijftien gebouwen per weekend uitzonderlijk hun deuren.
Functie
Explore.Brussels vzw is voor het Brussels Art Nouveau & Art Deco Festival 2020 op zoek naar twee stagiaires voor minstens 2 maanden (het liefst voltijds) vanaf 03-02-2020.
Sector(en): geleide bezoeken – cultureel toerisme
Taken: helpen met de organisatie van het event, het contact met het publiek, reservaties, mails, logistiek …
Profiel
Je studeert cultuurwetenschappen, toerisme, communicatie of vertalen. Je hebt belangstelling voor cultuur in het algemeen en gaat graag met mensen om. Je kunt tegen stress, bent tweetalig NL/FR met kennis van het Engels en je wilt ervaring opdoen met de organisatie van culturele evenementen.
Aanbod
Stage. Geen specifieke werkervaring vereist.
Solliciteren
Contactpersoon: Dominika Figini Kasprzyk
Reageren voor: 10/12/2019

Stuur je cv en begeleidende brief vóór dinsdag 10 december om 17 uur naar dominika@explore.brussels. De weerhouden kandidaten zullen voor een gesprek worden uitgenodigd in de week van 16 tot 20 december 2019.