Profiel

Je studeert cultuurwetenschappen, toerisme, communicatie of vertalen. Je hebt belangstelling voor cultuur in het algemeen en gaat graag met mensen om. Je kunt tegen stress, bent tweetalig NL/FR met kennis van het Engels en je wilt ervaring opdoen met de organisatie van culturele evenementen.

Organisatie

Explore.Brussels vzw
Explore.Brussels is een netwerk van Brusselse organisaties voor thematisch toerisme dat ARAU, Arkadia, Brussel Babbelt, Pro Velo en La Fonderie groepeert. Samen werken de organisaties ieder jaar een programma met geleide bezoeken uit. Ze hebben elk een eigen en aanvullende kijk op de stad en organiseren bezoeken en rondleidingen te voet, met de bus of met de fiets. Sinds 2017 organiseert Explore.Brussels ieder jaar in maart het Brussels Art Nouveau & Art Deco Festival, dat bezoekers de kans biedt om het art nouveau en art deco erfgoed van Brussel te ontdekken. Tijdens dit festival openen zo'n vijftien gebouwen per weekend uitzonderlijk hun deuren.

Aanbod

Stage. Geen specifieke werkervaring vereist.

Functieomschrijving

Explore.Brussels vzw is voor het Brussels Art Nouveau & Art Deco Festival 2020 op zoek naar twee stagiaires voor minstens 2 maanden (het liefst voltijds) vanaf 03-02-2020.
Sector(en): geleide bezoeken – cultureel toerisme
Taken: helpen met de organisatie van het event, het contact met het publiek, reservaties, mails, logistiek …
Categorie
Onthaal en administratie
Type
Stage
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest