Organisatie

Helix Art & Technics BV

Helix art & Technics is een bedrijf voor art handling en tentoonstellingsbouw actief in de brede culturele sector maar vooral in de beeldende kunst. Wij werken voor publieke instellingen zoals musea maar ook prive klanten zoals kunstverzamelaars én kunstenaars Hedendaagse kunst productie is het hart van onze organisatie maar daarnaast werken wij veel in de erfgoedsector en maken ook eigen scenografiëen voor expo's.

Wij zijn in volle groei momenteel en zoeken versterking met nieuwe medewerker.

Functieomschrijving

Je ondersteunt de productieploeg(en) op locatie van musea en andere culturele instellingen dmv backoffice planning en klantencontacten en assisteert de algemeen coördinator bij de dagelijkse werking. Je bent heel goed in organisatie en ICT. Je kan zelfstandig werken maar altijd in functie van een gedreven team.

Profiel

Je exacte diploma doet er niet toe, wel je motivatie ! Je hebt bij voorkeur een hogere opleiding genoten of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt enkele jaren ervaringen in een grote of kleine professionele culturele instelling . Organiseren via digitale middelen zit in je bloed bij voorkeur in een culturele omgeving. Heb je meer een ontwerp profiel (2D of 3D) dat kan ook interessant zijn ! Je woont in regio's Gent, Brussel of Antwerpen of kan vlot in de grote steden geraken van uit je woonplaats.

Aanbod

Wij bieden een vast contract voor onbepaalde duur , halftime met potentieel tot 4/5 of fulltime. Tewerkstelling in een klein , flexibel en zeer gedreven team dat over heel België en Europa werkt.

Solliciteren

stuur een mailtje met motivatie en CV naar

helix@helixbvba.be

Reageren voor: 31/10/2021
Solliciteren

stuur een mailtje met motivatie en CV naar

helix@helixbvba.be

Reageren voor: 31/10/2021
Categorie
Artistiek
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen