Deeltijds Vast


Organisatie
Circusplaneet vzw
Circusplaneet vzw is een Gentse circusorganisatie met volgende missie:
* Circusplaneet wil de kunstvorm circus verspreiden en ontwikkelen.
* Circusplaneet wil mensen de kans geven om zich individueel en in groep te ontplooien, zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak. Circus is daarbij het creatief medium.
* Circusplaneet wil een positief project zijn voor de samenleving. ‘Iedereen verschillend, iedereen gelijk!‘ is daarbij ons uitgangspunt.
Functie
Circusplaneet vzw zoekt een administratief medewerker die zin heeft om in een creatieve en snel veranderende organisatie te zorgen voor continuïteit en precisie. Je wordt de rots in de branding voor artiesten, lesgevers en stafmedewerkers door hen te begeleiden in de administratieve jungle die voor jou geen gevaren en geheimen kent.

* Je ondersteunt de coördinator en de stafmedewerkers in de voorbereiding en afhandeling van subsidiedossiers. Circusplaneet is een Vlaams erkende cultuureducatieve organisatie. Daarnaast zijn we ook partners in tal van Vlaamse en Europese gesubsidieerde projecten.
* Je ondersteunt lesgevers en artiesten in de uitvoering van hun projecten.
* Je volgt de medewerwerkersadministratie op: bijhouden van uurroosters, aanvragen van maaltijdcheques, contacten met het sociaal-secretariaat, opvolging van interim-krachten, opmaak van vrijwilligersvergoeding, …
* Je verzorgt de voorbereidende boekhouding van Circusplaneet: opmaak facturen, klasseren van financiële bewijsstukken, contacten met het boekhoudkantoor, facturatie, …
Profiel
* Je leert snel. Je ontwikkelt competenties of verwerft nieuwe competenties en wendt ze aan. Je wil jezelf ontwikkelen en actief jouw horizon verruimen.
* Je werkt precies en zorgvuldig, controleert het werk en garandeert een vooraf bepaalde eindkwaliteit.
* Je bent stressbestendig, beheert de druk van het werk en kan in een chaotische omgeving doorgaan zonder dat de kwaliteit van het werk vermindert.
* Je bent een samenwerker. Je deelt informatie met andere teamleden en je staat open voor de inbreng van anderen.
* Je organiseert het eigen werk in functie van de prioriteiten, procedures en situatie; beheert de tijd, leeft de termijnen na en schat externe factoren juist in zodat jouw verantwoordelijkheden binnen de vooropgestelde termijnen ingelost worden.
* Je schrijft graag in het Nederlands. Je spreekt en schrijft Engels.
* Je beheerst de verschillende programma’s van Windows Office: word, excel, ...
Aanbod
* Een contract van onbepaalde duur van 19u/week .
* Een loon binnen het barema B1c van PC329.01 - €1090 tot €1228 i.f.v. anciënniteit en ervaring. Maximaal 5 jaar beroepsanciënniteit wordt overgenomen.
* Eén maaltijdcheque van €6 per gewerkte dag van 7,6 uur.
* Een vergoeding voor jouw woon-werk-verkeer.
* Een flexibele werkomgeving.
* In dienst op 2/07/2018
Solliciteren
Contactpersoon: Matthias Vermael
Reageren voor: 03/06/2018

Stuur tegen uiterlijk 3 juni jouw CV en motivatie naar matthias@circusplaneet.be. We organiseren een schriftelijke proef op vrijdag 15 juni van 10u tot 12u en aansluitend sollicitatiegesprekken in de namiddag.