Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Activak vzw
Activak vzw is een landelijk erkende jeugdorganisatie. Activak vzw organiseert in de eerste plaats binnenlandse en buitenlandse jeugdvakanties voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Verder organiseert Activak vzw ook speelkriebels, speelpleinen en schoolprojecten. voor al deze activiteiten leidt Activak vzw haar vrijwilligers op tot animator, hoofdanimator of instructeur.

De missie van Activak vzw is een zinvolle vrijetijdsbesteding te bieden aan jongeren en kinderen, een doorgedreven themawerking uit te bouwen, een ontmoetingsplaats te bieden, kinderen en jongeren te stimuleren en bij te staan in het opnemen van verantwoordelijkheid en hen te betrekken via inspraak. kortom: onvergetelijke momenten te bezorgen aan iedereen!
Functie
Wij zoeken voor de komende vakantieperioden enthousiaste kookploegen die graag dé week van hun leven willen beleven op één of meer van onze vakanties. Jaarlijks gaan er duizenden kindjes mee op onze binnenlandse vakanties. Deze mondjes dienen gevoed te worden, en daarvoor zoeken we deze kookploegen.
Profiel
Ben jij goed in de keuken of wil je graag ervaring opdoen in het maken van overheerlijke gerechten? Hou je van werken tussen de jongeren en kinderen? En ben je komende schoolvakanties nog een weekje vrij? Mail dan als de bliksem naar kookploegen@activak.be voor meer info.
Aanbod
Wat krijg je van ons?

Een onkostenvergoeding
Handig kookdraaiboek
Leuke sfeer
Ondersteuning bij het maken van je menu en boodschappenlijst
Omniumverzekering voor één auto per kamp
Een leuke korting als je eigen kind meegaat op kamp
Dankbare en gelukkige kinderen die met hun glimlach jouw dag goed maken
Solliciteren
Contactpersoon: Gill Bouton
Reageren voor: 03/03/2019

Mail als de bliksem naar kookploegen@activak.be voor meer info. ;)