Profiel

Heb je zin om samen met Action Zoo Humain en NTGent het nieuwe theaterseizoen te openen en ben je benieuwd naar hoe Action Zoo Humain Vlaanderen op de kaart wil zetten op de wereldexpo in Dubai in 2020? Ben je vrij op zaterdag 29 september tussen 18 en 20 uur en/of op zondag 30 september tussen 17 en 19 uur en kan je ook donderdagavond 27 september een uurtje of twee vrijmaken voor een repetitie? Stuur dan een mailtje met je naam en de momenten waarop je beschikbaar bent naar evelyne@actionzoohumain.be!

Organisatie

Action Zoo Humain
Action Zoo Humain wil als theatergezelschap en performancegroep interculturele vraagstukken bespreekbaar te maken en het publiek te activeren. Het gezelschap zoekt naar hedendaagse formats om de interculturele maatschappelijke realiteit weer te geven.

Aanbod

We bieden je een inkijk in de artistieke werking van Action Zoo Humain en je krijgt de kans om het openingsweekend van NTGent en de start van het nieuwe cultuurseizoen op een unieke manier te beleven.

Functieomschrijving

Action Zoo Humain zoekt dragers! Voor een artistieke interventie tijdens het openingsweekend van NTGent - op 29 en 30 september - is theatergezelschap Action Zoo Humain op zoek naar vrijwilligers die hun schouders willen zetten onder een grote draagberrie, met daarop een bijzondere reliek, om zo in een processie van de Sint-Baafskathedraal naar het Arca Theater te wandelen. Meer informatie over de interventie vind je hier: https://www.facebook.com/events/300348117184157/.
Categorie
Artistiek
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen