Organisatie

publiq vzw

Henegouwenkaai 41-43, 1080 Brussel

Aanbod

Een contract van 4/5 of 5/5 van onbepaalde duur. Werk bij een dynamische organisatie in hartje Brussel (Kanaal/Dansaert). Marktconform loon in overeenstemming met je ervaring en competenties, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer.


Functieomschrijving

Jouw missie


Als account manager UiTdatabank zorg je ervoor dat het cultuur-, vrijetijds- en sportaanbod waarvoor je verantwoordelijk bent, volledig, rijk en kwalitatief in UiTdatabank terechtkomt. Je volgt het proces van verzameling van het vrijetijdsaanbod van dichtbij op, zodat het klaar is voor publicatie naar de verschillende kanalen. Je bedenkt en voert de gepaste strategieën uit voor verbetering en vervollediging van het aanbod, o.m. door organisaties te motiveren en te ondersteunen. Je bouwt een slimme en effectieve communicatiestrategie uit op maat van de organisator zijn ‘user journey’ op het platform. Je werkt met een goed begrip van de missie van publiq vzw en de platformstrategie die de organisatie hanteert om dit waar te maken.


Je verantwoordelijkheden


Je bent verantwoordelijk voor de integrale gegevensverzameling van evenementen in UiTdatabank. Je stelt hiervoor acties op met een uitgewerkt plan van aanpak om de relevante vrijetijdsaanbodsegmenten te verzamelen.


Hierbij laat je je steeds leiden door volgende zaken


 • Je zorgt voor een volledige en relevante UiTdatabank

Je doet actief voorstellen om de volledigheid, kwaliteit en rijkheid te verbeteren, voert deze uit en evalueert. Daarbij ga je op zoek naar gaten of tekortkomingen op vlak van actuele trends, specifiek vrijetijdsaanbod en neemt acties op om deze gaten te vullen. Voor specifieke projecten (zoals vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren, festivals, museumPASSmusées, permanent vrijetijdsaanbod) zorg je ervoor dat deze zo gedetailleerd en compleet mogelijk in UiTdatabank terechtkomen door een duidelijk plan van aanpak naar de organisatoren. Je signaleert interessant vrijetijdsaanbod voor projecten binnen publiq aan relevante collega’s. Specifiek voor filmprogrammering zorg je ervoor dat de voorstellingen wekelijks in UiTdatabank terechtkomen. Je coördineert hiervoor de invoer door studenten en anderen. Tenslotte evalueer je je aanpak, monitor je de impact ervan en stuur je het proces bij om tot (nog) betere resultaten te komen.


 • Je verrijkt de evenementen in UiTdatabank in functie van campagnes en ontsluiting via onze kanalen.

Je optimaliseert waar nodig de ingevoerde data zodat deze gebruikt kunnen worden voor redactionele doeleinden. Daarbij onderhoud en voeg je vaste informatie toe aan UiTdatabank, zoals fiches van locaties en organisatoren: doorvoeren van correcties, verrijkingen en ontdubbelingen, configureert organisaties zodat ze met UiTPAS aan de slag kunnen, linken van evenementen aan producties...


 • Je bouwt een goede band op met de (potentiële) invoerders van UiTdatabank

Aan de hand van de ‘user journey’ die een (potentiële) invoerder doorloopt, werk je een slimme en effectieve communicatiestrategie uit. Je motiveert en ondersteunt hen zodat hun aanbod zo goed mogelijk in UiTdatabank terechtkomt. Je detecteert noden of opportuniteiten op maat van de invoerder die hem begeleiden naar een frequente en rijke invoer van zijn evenementen. Daarbij houd je de vinger aan de pols van organisatoren en andere gebruikers. Je verzamelt feedback van partners en eindgebruikers over hoe het beter kan.


 • Je stelt mee het actieplan samen en bent verantwoordelijk voor de uitvoering ervan

Bij de opmaak van het actieplan doe je onderbouwde voorstellen van te ondernemen acties of zichtbare uitdagingen. Bij de uitvoer ervan ga je zelf aan de slag, delegeer je taken naar collega’s die je ook ondersteunt bij de uitvoering ervan via opleidingsmomenten en beschikbaarheid voor vragen. Je signaleert technische en andere problemen aan relevante collega’s en zorgt voor een heldere documentatie van de ondernomen acties en inspanningen op een duidelijke manier zodat continuïteit gegarandeerd blijft. Tenslotte evalueer je de geleverde inspanningen ten opzichte van het resultaat via logging, dashboarding en retrospectieves.


Je profiel

 • In alles wat je doet zet je de gebruiker centraal
 • Je kan zelfstandig, flexibel en zelfsturend werken
 • Je bent een teamspeler die kansen ziet tot samenwerking
 • Je kan een plan opmaken en uitvoeren
 • Je hebt expertise in communiceren naar grotere groepen van gebruikers
 • Uitvoerend en soms repetitief werk schrikt je niet af en doe je nauwkeurig
 • Je hebt een interesse in de techniciteit van een platform
 • Je bent sterk in probleemoplossend en analytisch denken
 • Je bent een kei in prioriteiten stellen, een algemeen overzicht bewaren en dat samen met anderen opvolgen.
 • Je hebt een grote interesse in cultuur- en vrijetijdscommunicatie/producten
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest